- Konu Sahibi Yildiz3335
İnşallah canım ya çok sağol![]()
Canım senin son adet tarihin ne? Ben 4+4 üm kese görünmedi. Rahim kalınlaşmış dedi. Normal mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya çok sağol![]()
maaalesef dün akşam düşük yaptım bi umutla dr dan güzel bi haber istedim ama olmadı kese yoktu :-( çok şükür bi kızım var da ona sarılıp daha güçlü olmaya çalışıyorum :-( inş sen bebişin kalp atışlarını duyarsın canımCanim durumun nedir merak ettim
1 gece önce acildeydim ama hiçbirşey yapmamışlardı canım dün düşük yaptığımı öğrendim maalesef :-(keşke geceden acile gitseydiniz. Allah yardımcınız olsun. bizide haberdar et lütfen.
maalesef canım düşük yaptım :-( :-( :-(All
Allah korusun.. Durum
Nedir ?
1 gece önce acildeydim ama hiçbirşey yapmamışlardı canım dün düşük yaptığımı öğrendim maalesef :-(
Canım senin son adet tarihin ne? Ben 4+4 üm kese görünmedi. Rahim kalınlaşmış dedi. Normal mi acaba
Canim cok uzuldum cok gecmis olsun, yavruna sarilip tez zamanda yaralarini sararsin insallah.maaalesef dün akşam düşük yaptım bi umutla dr dan güzel bi haber istedim ama olmadı kese yoktu :-( çok şükür bi kızım var da ona sarılıp daha güçlü olmaya çalışıyorum :-( inş sen bebişin kalp atışlarını duyarsın canım
Çok geçmiş olsun geçen sene de ben böyle kötü bi olay yaşamıştım. Zor gerçekten ama sağlıksız olduğu durumlarda düşük oluyo diye düşünmek lazım. Allah yardımcın olsun.maalesef canım düşük yaptım :-( :-( :-(
Canım benim son adet tarihim 18 Şubat. Ultrason cihazından dolayi olabilir. Eğer eski olanlardan kullaniyorlarsa.
Alttan bakmadı dimi sana? Bulunduğum ildeki en iyi özel hastane ultrason cihazı eski değildir heralde.. Doktor normal görünmemesi dedi ama insan tedirgin oluyo. 20 şubatta benim sat. Doktor 3-4 gün sonra görünür dedi.
Yok canım kilolu değilim 53 kiloyum 174 boyum:) doğru diyosun kötü bişe olsa doktorlar hemen söylüyo pat diye. Haftaya gideceğim tekrar. Görünür heralde.Yok alttan bakmadi ama normaldir bence de gorunmemesi. Benim kese de zor göründü hatta ben panik olunca doktorum daha çok küçük olduğunu gorememein o yüzden normal olduğunu söyledi. Fazla kilon var mi senin canım? Bu da etkiliyormus çünkü.
Benim bir akrabam cok kiloluydu hamile kaldığında o da hem keseyi hem de kalp atışını çok sonra duydu ama gebeliginde sorun yok. Doğuma yaklaştı hatta. Stres yapma kendine doktorun olumsuz birşey olsa söylerdi zaten.
teşekkür ederim canım inş çabuk unuturuz...en azından kürtaj olmadım diye kendimi avuntuyorumCanim cok uzuldum cok gecmis olsun, yavruna sarilip tez zamanda yaralarini sararsin insallah.
amin canım evet çok zor hele bi de 4, olunca çok daha zor oluyo ama bizim imtihanımız da bu şekildeymiş çok şükürki bi kızım varÇok geçmiş olsun geçen sene de ben böyle kötü bi olay yaşamıştım. Zor gerçekten ama sağlıksız olduğu durumlarda düşük oluyo diye düşünmek lazım. Allah yardımcın olsun.(
Keseyi görmek bile ne kadar mutlu ediyor insanı :) inşallah kalp sesini de duyariz.
siz ne zaman gittiniz en son dr a aynı hafta içerisindeyiz sizle.ama ben henüz gitmedim dr a