az arkadaşım var sorun bende mi ?

bebisimsanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
650
0
0
İstanbul
evet benim sadece 1 arkadasım var oda herşeyim zaten kuzenim ve duygularımı, düşüncelerimi anlayan tek insan . bu zamanda arkadas bulmak , birine güvenip sırrını anlatmak, ondan iyilik beklemek çok zor. birsürü bana kardeş diyen insan var ve ben kuzenim hariç hiçbirinden kardeş sıfatını yakıştırabileceğim tek bir davranış görmedim. hepsi işine gelince arkadaş. mesela bakıyorum bir kız arkadasıma, bir erkek var mesela onunla muhattab olmak için kendini yırtıyo. bu bana o kadar saçma geliyoki. yalakalık, özentilik, saçma hareketler, şımarıklık, kız olupta erkek gibi küfür edenler ... ne biliyim böyle arkadaslarım olacağına hiç olmasın ya.. mesela ailemle konusuyorum bu konuyu. kimseden çok iyilik bekleme falan filan ama ben o saçma hareketleri görmezden gelemiyorum sorun bende mi bilmiyorum ...

Son düzenleme:
kusursuz dost beklersen dostsuz kalırsın

bence çok arkadaşın olupta başın ağrıcağına 1 tane olsun tam olsun

devir zaten öyle bi devirki millet birbirinin kuyusunu kazıyo yeri geliyo akraban yapıyo bunu o yüzden kafana takma

inanki benim de çook diyebileceğim arkadaşım yok he arkadaşım var tabi inan ama dost yok!!!

kusursuz insan yoktur ama malesef. insanın arkadaşı kendisinin de aynası olmalı bir yerde boşuna dememişler arkadaşını söyle bana ben sana kim olduğunu söyleyim o hesap kendin gibi anlaşacağın insanlarla arkadaş olabilirsin seni yansıtacak kişilerle yani.arkadaş çevresi çok fazla da geniş olmamalı zaten sayılı kişi olsun seni anlasın yeter bence ama hiç arkadaşın yoksa da ya ister istemez aslında sen istemiyorsundur ya da sen kendini çevreye farklı soğuk tanıtıyorsundur bence..

evet , arkadasım dediklerim benim sevdiğim çocukla cıkıyor , 1 senede tanıştıgı insanı kaç senelik arkadasına değişebiliyor.. arkanızdan konusuyor, birşey istedinizmi görmezden geliyo daha neler neler.. kimseden kusursuzluk beklemıyorum beklediğim sadece insanlık....

evet işte dediğiniz gibi birtek kuzenim benim gibi.. birbirini yansıtmak bu olsa gerek. anlaşabildiğim tek insan var oda kuzenim herşeyim zaten 3 senedir aynı sırada aynı sınıfta mutluyuz. ucuz insanlarla arkadaslık kuramıyorum malesef...

Arkadaşlıkla dostluk çok farklı kavramlar, elbette hayatında herkesin her hareketini onaylamak, sürekli destek olmak, sırlarını paylaşmak zorunda değilsin ama etrafında sıkılmadan sohbet edip, güleceğin gerektiğinde biyerere çağıracağın, beraber vakit geçireceğin insanlar gerekiyor. Hayatında bunları yapabileceğin tek bir insan varsa çok mutsuz olursun ileride, elbette en çok kuzenini sevmeye ona güvenmeye devam et, ama etrafındaki diğer insanlara da şans ver, yarın öbürgün çalışmaya başlayacaksın o zaman anlıcaksın ki insanlarla sevmesen bile bir ölçüde samimi olmak gerekiyor, sosyal hayatın gerekliliği böyle.

cevren de az ve öz insanlar olsun her zaman .
nerede cokluk orada.................
neyse oyle ıste

konu sahibi arkadaşım yaşın kaç acaba?ne bu yaaa...
rehberlik servisine gidin.onlar size yardımcı olurlar.
sorun sende mi yoksa çevrendekilerde mi bunu buradan anlamak zor.umarım anlatabilmişimdir.

bende aynisin düsünüyorum az ve öz. Benimde cok arkadasim yok görüstügüm 3 kiz var ki yinede mesafemi koruyorum 1 arkadasim haric. O benim canim herseyim,
Diger ikiside zaten birbirini cekemiyorlar.

Bana birtanesi yetiyor. Bakiyorumda etrafimdaki tanidigim bazi kizlara 10-15 arkadaslari oluyor geziyorlar tozuyorlar en fazla bir kac ay sürüyor sonra kanli bicakli oluyorlar.
Ne gerek var.

Bir tane olsun Adam olsun

ben seçici bir insanım fazla girişkende değilim bu nedenle benimde fazla arkadaşım yok dostum diyebileceğim kişi hiç yok
bu zamanda gerçek dost bulmak hiç kolay değil zaten
bende az ve öz arkadaşlarım olmasından yanayım ben bunu sorun olarak görmüyorum canım bence sende görme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…