Az artan beta hcg ile sağlıklı gebelik mümkün mü

2ileri1geri

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
1.549
449
363
Ankara
Adet gecikmesinin
5. Günü 280
9.Günü 380
10. Günü 436
Bu değerler ölçüldü ilk ikisi sağlık ocağı üçüncüsü özel hastane verisi. Dr bu şekilde olup devam eden de var pazartesi tekrar ölçüm yapılacak progerteron değeri ise 10. Aranızda benzer sonuçlarla sağlıklı hamilelik geçiren oldu mu acaba. Beklemek çok zor

2gunde bir 2 kat olmasi lazim doktorlar direk sagliksiz gebelik dio ama yinede sen degerleri bi doktora göster net yaniti ole alabilitsin hem bakarlar kese varsa ona gore konusur. Bende bi sagliksiz gebelik gecirdim dusuktu bole degerlerim dustu kendilignden 8. 9. haftada..

Doktor pzt bir daha bakacak, mayıs ayında da bebeğin kalbi durduğu için 8. Haftada kürtaj oldum bu sefer çok korkuyorum dış gebeliktir veya sağlıksız gebeliktir diye. Bu da olumsuz sonuçlanırsa dr genetik test yaptırmamızı ve rahim filmi çektirmemizi önerdi. Bu hcg değeri ile kese görülmezmiş zaten.Bu tip şeyler yaşayıp internette yeterli kaynak bulamayanlar için son durumu güncelleyeceğim.

Aynen incelettir durumu cok gec kalmadan.. yaz yinede buraya ne olursa basina gelen bilgilenir en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…