Az artan BETA HCG ???

elfs_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
88
68
88
41
Merhaba arkadaşlar.. .17 ekimde kan sonucun 816 çıktı.. ..doktorum 3 +4 olduğunu söyledi.. .bugun yani 21 elinde ekimde kan sonucum 1369 çıktı.. .doktorum 2 gün sonra tekrar yaptırmami istedi...boyle bir durum yasayipta yani az artislar yasayip sağlıklı gebelik geçiren var mi ???sizce boş gebelik midir???? :(

Merhaba arkadaşlar.. .17 ekimde kan sonucun 816 çıktı.. ..doktorum 3 +4 olduğunu söyledi.. .bugun yani 21 elinde ekimde kan sonucum 1369 çıktı.. .doktorum 2 gün sonra tekrar yaptırmami istedi...boyle bir durum yasayipta yani az artislar yasayip sağlıklı gebelik geçiren var mi ???sizce boş gebelik midir???? :KK43:
Ben varım. Canım hiç düzenli artmadi ve cok yavaş yavaş ilerledi şimdi doğum yaptım ayin 18i de sen sadece bekle kese görünsün sonrasında da bekle en az on gün allah hayirlisini versina

Ben varım. Canım hiç düzenli artmadi ve cok yavaş yavaş ilerledi şimdi doğum yaptım ayin 18i de sen sadece bekle kese görünsün sonrasında da bekle en az on gün allah hayirlisini versina
Çok mutlu oldum....benim kesem göründü.. .önümüzdeki hafta yolk kesesini görmek için çağırmıştı doktorum ama betahcg duzensiz artınca çok canımız sıkıldı.. .2 gündür doğru dürüst uyku bile yok bizde...:( inşallah dediğiniz gibi olur....bebeginize ve size sağlıklı bir ömür diliyorum...

Neden sürekli kan verıyorsunuz ?
Ben sadece 1 defa verdım sonra doktora gittim . Direk rahım kalınlşamasına baktı.
Tekrar kan falan istemedı .

Bu kanı ısteyen doktorunuz mu _?

Neden sürekli kan verıyorsunuz ?
Ben sadece 1 defa verdım sonra doktora gittim . Direk rahım kalınlşamasına baktı.
Tekrar kan falan istemedı .

Bu kanı ısteyen doktorunuz mu _?
Iki günde bir iki katına çıkması gerekiyormuş.. .sadece ikinci defa istendi onda da artış az görülünce devamı geldi tabii...

Iki günde bir iki katına çıkması gerekiyormuş.. .sadece ikinci defa istendi onda da artış az görülünce devamı geldi tabii...
Nerdeyse 15gun iki gun arayla. Kan verdim doktorum takip etmek.istedi çünkü hiç düzenli artmadi.duş gebelik olabilir dedi kese göründükten sonra da boş gebelik tir dedi hiç ihtimal vermemişti.olsada düşer bekleyelim. Dedi.en az on gün bekledik bebek.göründü dusmedi de.yiyecek ekmeği varsa hersey bahane.şimdi sarılık oldu hastanede yatıyoruz.bugün akşam dünyaya gözlerini acali 5.gün olacak.siz sadece bekleyin ve bol. Bol su için

Herkese Merhabalar,
Reglime henüz iki gün var ve ben dün -3 gün kala- erken testlerden yapıp hamile olduğumu öğrendim.
Bugün kan verdim değerim 27 çıktı,kaç haftalık oluyor bebeğim.ayrıca tuhaf kahverengi bir akıntı geliyor ve çok tedirgin oluyorum.sanki regli kanı içeride kalmış kurumuş ta o şimdi akıntıyla dışarı çıkıyor gibi.Dediğim gibi reglime 2 gün var.:110::110::110:

Nerdeyse 15gun iki gun arayla. Kan verdim doktorum takip etmek.istedi çünkü hiç düzenli artmadi.duş gebelik olabilir dedi kese göründükten sonra da boş gebelik tir dedi hiç ihtimal vermemişti.olsada düşer bekleyelim. Dedi.en az on gün bekledik bebek.göründü dusmedi de.yiyecek ekmeği varsa hersey bahane.şimdi sarılık oldu hastanede yatıyoruz.bugün akşam dünyaya gözlerini acali 5.gün olacak.siz sadece bekleyin ve bol. Bol su için
Allah bağışlasın. .insallah hemen geçer sari ligi.. ..
Siz bana umut oldunuz...umarim dediğiniz gibi olur herşey.. .

Herkese Merhabalar,
Reglime henüz iki gün var ve ben dün -3 gün kala- erken testlerden yapıp hamile olduğumu öğrendim.
Bugün kan verdim değerim 27 çıktı,kaç haftalık oluyor bebeğim.ayrıca tuhaf kahverengi bir akıntı geliyor ve çok tedirgin oluyorum.sanki regli kanı içeride kalmış kurumuş ta o şimdi akıntıyla dışarı çıkıyor gibi.Dediğim gibi reglime 2 gün var.:110::110::110:
Merhaba ....son adet tarihinizden itibaren sayıp kaç haftalik olduğunu öğrenebilirsiniz.. ..kahverengi akıntınız yerleşme kanamasi olabilir...tabii bunlar için en doğrusu bir hekime başvurmanız.. .

Çok teşekkür ederim öncelikle cevabınız için..Hekime başvuracağım elbette ama önce kan testi iki katına çıkıyor mu diye bakmak istedim:(
Önceki hamileliğimi takip eden doktorum da 7 kasıma gün aldım.son adet tarihime göre internette 3 hafta 4 gün diyor,korkutan aslında kahverengi lekeler ilk hamileliğimde olmamıştı bunda olunca korktum.(İlk hamileliğim geçtiğimiz senede oldu ama maalesef 6 ay sonra sonlandı.)

Merhaba ....son adet tarihinizden itibaren sayıp kaç haftalik olduğunu öğrenebilirsiniz.. ..kahverengi akıntınız yerleşme kanamasi olabilir...tabii bunlar için en doğrusu bir hekime başvurmanız.. .
ok teşekkür ederim öncelikle cevabınız için..Hekime başvuracağım elbette ama önce kan testi iki katına çıkıyor mu diye bakmak istedim:KK43:
Önceki hamileliğimi takip eden doktorum da 7 kasıma gün aldım.son adet tarihime göre internette 3 hafta 4 gün diyor,korkutan aslında kahverengi lekeler ilk hamileliğimde olmamıştı bunda olunca korktum.(İlk hamileliğim geçtiğimiz senede oldu ama maalesef 6 ay sonra sonlandı.)

Merhaba bugün beta degerim 1300 den 1100 e düştü sanırım bu kötüye işaret :( doktordan haber bekliyorum...

Herkese tekrar Merhabalar,

Ben pazartesi kan vermiştim 27 çıkmıştı aynı yerde iki gün sonra yani bgn tekrar verdim 37 çıktı:(
2 katı değil,doktor cuma günü bir daha istedi.
Gerçekten çok endişeliyim ve çok korkuyorum böyle olan ama sonra toparlayan var mı aranızda?:(:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Merhaba. Tesadüfen gördüm yorumunu. Bana umut doğdu. .Benim de Kese gözüküyor hatta 2 kese.. Ancak içleri boş duruyor. Son 1 hafta öncesine kdr Beta değerlerim de ikiye katlanarak gidiyodu. 1 haftadır ikiye katlanarak değil de 100er 200er artıyor. Mesela bugün 6+0 'dayım. Beta değerim 2 gün önce 970'di. Doktor dış gebelik, kimyasal gebelik değil. Belki boş kese ya da sağlıksız gebelik olabilir dedi. Sen neler yaşadın? Umarım görürsün yorumu. Üzerinden baya geçmiş gerçi

Merhaba. Tesadüfen gördüm yorumunu. Bana umut doğdu. .Benim de Kese gözüküyor hatta 2 kese.. Ancak içleri boş duruyor. Son 1 hafta öncesine kdr Beta değerlerim de ikiye katlanarak gidiyodu. 1 haftadır ikiye katlanarak değil de 100er 200er artıyor. Mesela bugün 6+0 'dayım. Beta değerim 2 gün önce 970'di. Doktor dış gebelik, kimyasal gebelik değil. Belki boş kese ya da sağlıksız gebelik olabilir dedi. Sen neler yaşadın? Umarım görürsün yorumu. Üzerinden baya geçmiş gerçi
5 buçuk haftalıkken mi değerin 970 cıktı canım

Merhaba kızlar benimde adetinden 1 gun önce gittim beta hcg 16 cikti acilde batırmıştım.acil doktoru değeri düşük buldu 2 gün sonra yine gel dedi araya hafta sonu girince yine acile gitmek zorunda kaldım tabi pazar günü yine gittim 68 e çıkmıştı ama yine değer düşük dedi doktor.pazar günü de adetimden 2 gün geçmiş oluyordu.korkuyorum kızlar niye benim böyle düşük acaba ? En son pazar gittim şimdi bekliyorum bu haftaiçi perşembe yada cuma olsun da bari 3 4 gun gecmis oluyo deger yukselir insallah.budefa kadın doğuma gidicem direk bakalım ne diyecek

Sen neler yaşadın? Senin de sanırım değerlerin benimki gibi az mi artıyordu?
Benim değerim 3+1de adetinden 3 gun öncesi yani 176.09 çıktı adet günümde yani 3+4te 530 cıktı aradan 6 gun gecti bir daha ölctürmedim bende haftaya doktor kontrolüne gidicem bakalim

Meraba. Duzensiz artan beta degeri derken, nasil duzensiz? Iki kati artmiyo muydu? Bnm de 10 gundur iki kat artmiyo azar azar artio.

Back
X