Ben varım. Canım hiç düzenli artmadi ve cok yavaş yavaş ilerledi şimdi doğum yaptım ayin 18i de sen sadece bekle kese görünsün sonrasında da bekle en az on gün allah hayirlisini versinaMerhaba arkadaşlar.. .17 ekimde kan sonucun 816 çıktı.. ..doktorum 3 +4 olduğunu söyledi.. .bugun yani 21 elinde ekimde kan sonucum 1369 çıktı.. .doktorum 2 gün sonra tekrar yaptırmami istedi...boyle bir durum yasayipta yani az artislar yasayip sağlıklı gebelik geçiren var mi ???sizce boş gebelik midir????
Çok mutlu oldum....benim kesem göründü.. .önümüzdeki hafta yolk kesesini görmek için çağırmıştı doktorum ama betahcg duzensiz artınca çok canımız sıkıldı.. .2 gündür doğru dürüst uyku bile yok bizde...Ben varım. Canım hiç düzenli artmadi ve cok yavaş yavaş ilerledi şimdi doğum yaptım ayin 18i de sen sadece bekle kese görünsün sonrasında da bekle en az on gün allah hayirlisini versina
Iki günde bir iki katına çıkması gerekiyormuş.. .sadece ikinci defa istendi onda da artış az görülünce devamı geldi tabii...Neden sürekli kan verıyorsunuz ?
Ben sadece 1 defa verdım sonra doktora gittim . Direk rahım kalınlşamasına baktı.
Tekrar kan falan istemedı .
Bu kanı ısteyen doktorunuz mu _?
Nerdeyse 15gun iki gun arayla. Kan verdim doktorum takip etmek.istedi çünkü hiç düzenli artmadi.duş gebelik olabilir dedi kese göründükten sonra da boş gebelik tir dedi hiç ihtimal vermemişti.olsada düşer bekleyelim. Dedi.en az on gün bekledik bebek.göründü dusmedi de.yiyecek ekmeği varsa hersey bahane.şimdi sarılık oldu hastanede yatıyoruz.bugün akşam dünyaya gözlerini acali 5.gün olacak.siz sadece bekleyin ve bol. Bol su içinIki günde bir iki katına çıkması gerekiyormuş.. .sadece ikinci defa istendi onda da artış az görülünce devamı geldi tabii...
Allah bağışlasın. .insallah hemen geçer sari ligi.. ..Nerdeyse 15gun iki gun arayla. Kan verdim doktorum takip etmek.istedi çünkü hiç düzenli artmadi.duş gebelik olabilir dedi kese göründükten sonra da boş gebelik tir dedi hiç ihtimal vermemişti.olsada düşer bekleyelim. Dedi.en az on gün bekledik bebek.göründü dusmedi de.yiyecek ekmeği varsa hersey bahane.şimdi sarılık oldu hastanede yatıyoruz.bugün akşam dünyaya gözlerini acali 5.gün olacak.siz sadece bekleyin ve bol. Bol su için
Merhaba ....son adet tarihinizden itibaren sayıp kaç haftalik olduğunu öğrenebilirsiniz.. ..kahverengi akıntınız yerleşme kanamasi olabilir...tabii bunlar için en doğrusu bir hekime başvurmanız.. .Herkese Merhabalar,
Reglime henüz iki gün var ve ben dün -3 gün kala- erken testlerden yapıp hamile olduğumu öğrendim.
Bugün kan verdim değerim 27 çıktı,kaç haftalık oluyor bebeğim.ayrıca tuhaf kahverengi bir akıntı geliyor ve çok tedirgin oluyorum.sanki regli kanı içeride kalmış kurumuş ta o şimdi akıntıyla dışarı çıkıyor gibi.Dediğim gibi reglime 2 gün var.
ok teşekkür ederim öncelikle cevabınız için..Hekime başvuracağım elbette ama önce kan testi iki katına çıkıyor mu diye bakmak istedimMerhaba ....son adet tarihinizden itibaren sayıp kaç haftalik olduğunu öğrenebilirsiniz.. ..kahverengi akıntınız yerleşme kanamasi olabilir...tabii bunlar için en doğrusu bir hekime başvurmanız.. .
Ben varım. Canım hiç düzenli artmadi ve cok yavaş yavaş ilerledi şimdi doğum yaptım ayin 18i de sen sadece bekle kese görünsün sonrasında da bekle en az on gün allah hayirlisini versina
5 buçuk haftalıkken mi değerin 970 cıktı canımMerhaba. Tesadüfen gördüm yorumunu. Bana umut doğdu. .Benim de Kese gözüküyor hatta 2 kese.. Ancak içleri boş duruyor. Son 1 hafta öncesine kdr Beta değerlerim de ikiye katlanarak gidiyodu. 1 haftadır ikiye katlanarak değil de 100er 200er artıyor. Mesela bugün 6+0 'dayım. Beta değerim 2 gün önce 970'di. Doktor dış gebelik, kimyasal gebelik değil. Belki boş kese ya da sağlıksız gebelik olabilir dedi. Sen neler yaşadın? Umarım görürsün yorumu. Üzerinden baya geçmiş gerçi
Evet aynen. 5bucuk haftalikti ortalama 970 filandi. Suan 6+3 teyim. 3 gun sonra kontrolum var. Moralim de cok bozuk. Hamile oldugum icin isten de cikartildim bahane gosterilip. 2 gundur evdeyim.5 buçuk haftalıkken mi değerin 970 cıktı canım
Sen neler yaşadın? Senin de sanırım değerlerin benimki gibi az mi artıyordu?5 buçuk haftalıkken mi değerin 970 cıktı canım
Benim değerim 3+1de adetinden 3 gun öncesi yani 176.09 çıktı adet günümde yani 3+4te 530 cıktı aradan 6 gun gecti bir daha ölctürmedim bende haftaya doktor kontrolüne gidicem bakalimSen neler yaşadın? Senin de sanırım değerlerin benimki gibi az mi artıyordu?
Meraba. Duzensiz artan beta degeri derken, nasil duzensiz? Iki kati artmiyo muydu? Bnm de 10 gundur iki kat artmiyo azar azar artio.Ben varım. Canım hiç düzenli artmadi ve cok yavaş yavaş ilerledi şimdi doğum yaptım ayin 18i de sen sadece bekle kese görünsün sonrasında da bekle en az on gün allah hayirlisini versina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?