- 28 Şubat 2025
- 227
- 58
- 13
- 27
- Konu Sahibi Mavi Mor Yesil
Merhaba, içim içimi yiyor. Okumadığım site sayfa kalmadı. Geç döllenme yok öncelikle, çatlama vs. her şeyi takip ettim. 8 Temmuz regl günümdü yani çatlamanın 14.günü testim epey silik çıktı. 12 Temmuzda kan verdim 127 çıktı. Dünyam başıma yıkıldı çünkü öteki hamileliğimde de böyle oldu kese göründü ve kaybettim. Yine de ben sırasıyla değerlerimi yazayım:
4.gün 127- 42 saat sonra 195-48 saat sonra 319 48 saat sonra 704.
Regl gecikmesinin nereden baksanız 10.günü.
Doktor asla olumsuz konuşmuyor yorum bile yapmıyor eski gebeliğini unut bu yeni bir hikâye diyip beni avutuyor. Kızlar sadece betası benim gibi olanlar yazsa olur mu. %90ınınız çok yüksek görüyorum. Toplu bir şey bulamadım. Mutlaka betası çok yüksek olanlar da yazmış sayfalara kim ne yazdı çorba oldu. Sağlıklı olma olasılığı olabilir mi? Kanama vs yok. Bir de artışı da yorumlayabilirsiniz. Bu arada dün 704tü doktor kontrol etmedi birkaç güne bakalım dedi.
4.gün 127- 42 saat sonra 195-48 saat sonra 319 48 saat sonra 704.
Regl gecikmesinin nereden baksanız 10.günü.
Doktor asla olumsuz konuşmuyor yorum bile yapmıyor eski gebeliğini unut bu yeni bir hikâye diyip beni avutuyor. Kızlar sadece betası benim gibi olanlar yazsa olur mu. %90ınınız çok yüksek görüyorum. Toplu bir şey bulamadım. Mutlaka betası çok yüksek olanlar da yazmış sayfalara kim ne yazdı çorba oldu. Sağlıklı olma olasılığı olabilir mi? Kanama vs yok. Bir de artışı da yorumlayabilirsiniz. Bu arada dün 704tü doktor kontrol etmedi birkaç güne bakalım dedi.