az da olsa istediğim olmaya başladıı:)

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
1 ay önce birinden ayrılmıştım sıkıldım istemiyorum yürümeyeceğini düşündüm böyle bir karar aldım diye yarım saatte değişmişti ne olduğunu anlamadan hayatımda ilk defa birine sen şunu yaptın ettin falan demeden şimdilik susuyorum diyerek bitirdik kabul ettim ve 1 aydır hiçbir şekilde ona bir şey yazmadım.. Benim eskiden yonjam vardı(bilmeyenler için sosyal paylaşım sitesi tarzı gibi bir şey ) onun da vardı ama kapattırmıştım onunkini ben de kapatcaktım ama kapatmadım neden bilmiyorum ben onun ikinci bir yonjasını daha görmüştüm sordum şifresini unuttum demişti girmeye çalıştım olmadı dedi .. zaten o adrese girmiş olsaydı kaç gün önce burdaydı falan gözüküyo yani bir ara burdaydı yazıyo onda yani uzun süredir yok .. ben de cumartesi öyle aklıma geldi zbi bakıyım dedim yonjaları açık mı telefondan girdim ondan önce kendi yonjama girmiştim herneyse sonra çıktım yonjamdan google onun adını soyadını yazdım ve o çıktı eski profili girdim sonra hemen çıktım meğersem ben çıkmamışım tam olarak yonjadan çünkü dün gece bir yonjaya bakıyım dedim hatta onun isminde biri mesaj çekmiş bakmadan önce de hep te bu isimler bulur beni demiştim bi baktım o bana cumartesı mesaj cekmiş 2 saat önce sen mi ziyaret ettin diye ben günlerce bi msj ceksin diye uğraşırken dua ederken o yazdı .. bu ne anlama geliyo yani yazması bana kızlar yorumlarınızı bekliyorummm???

konuşmak için sebep arıyor olabilir. bu cümleden sonra sende de ışık varsa konu devam eder. bence

sen birşey yazdın mı peki?

konuşursan eğer, yoo ben değilim nerden çıkardın filan de bakalım ne dicek..

Son düzenleme:
sen profiline bakmissin oda sormus,
bence birsey yazma,
eger adim atma gibi bir niyeti varsa mesaj falan atar zaten

canım bence bu senin için mükemmel bir fırsat evet ben ziyaret ettim de durumu açıkla sonra muhabbet alır başını gider zaten

canim harfleri yutmadan yazarsan daha anlasilabilir olur,yutarak yazdiginda okumasi zor oluyor ve kimse okumuyor...

telefondan girdiğim için rahat yazamıyorumm ama o kadar da anlaşılmayacak kadar kötü yazdığımı düşünmüyorum.

telefondan girdiğim için rahat yazamıyorumm ama o kadar da anlaşılmayacak kadar kötü yazdığımı düşünmüyorum.

cünkü sen yazdigin icin ve aliskin oldugun icin sana öyle geliyor,
ben sadece yardimci olmak istedim,
yoksa edebiyat ögretmeni filan degilim...

ne kadar sabırsızsın.dur bekle.aklı sıra kendini ağırdan alıyordur.belki başka bir işi vardı.bir arkadaşıyla konuştu,bir şeye baktı.dün yazağım mı demişsin.akşam yazmışsın.daha yeni sabahın yedisi oldu.uyku sersemi fark etmemişte olabilir.ne yazacağını bilememişte olabilir.sonuçta bizde benzeri hallerde olduğumuzdan buraya yazıyoruz di mi.hem belki kafasını toplıyacak öyle yazacak.muhabbetti uzatmak için bahane arıyordur belki.zaten hem ne yazbilir ki pat diye.sen miydin demiş.sende bendim demişsindir.bunla ne diyecek.ya öyle mi iyi diyecek kalacak öyle.facedeki gibi beğeni falan varsa beğen ,yorum yaz.böyle böyle muhabbet açılsın.hiç bir şey öyle pat diye düzelmiyor,yoluna girmiyor.

mevet sabırszm bunu farkndaym ama ben hem face bkyrm onun hem yonjaya günde çok kez yonjaya griyor ayrca işi olsa facde bislr paylaşmazdi ben ona cvp olark bu proflnin oldgnu bile bilmiyorum ben bakmadım dedim .yonjaya bu kadar şık girmesinin nedni de başkası olabilir cvp yazmaz bence of düşnmekten delirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…