1 ay önce birinden ayrılmıştım sıkıldım istemiyorum yürümeyeceğini düşündüm böyle bir karar aldım diye yarım saatte değişmişti ne olduğunu anlamadan hayatımda ilk defa birine sen şunu yaptın ettin falan demeden şimdilik susuyorum diyerek bitirdik kabul ettim ve 1 aydır hiçbir şekilde ona bir şey yazmadım.. Benim eskiden yonjam vardı(bilmeyenler için sosyal paylaşım sitesi tarzı gibi bir şey ) onun da vardı ama kapattırmıştım onunkini ben de kapatcaktım ama kapatmadım neden bilmiyorum ben onun ikinci bir yonjasını daha görmüştüm sordum şifresini unuttum demişti girmeye çalıştım olmadı dedi .. zaten o adrese girmiş olsaydı kaç gün önce burdaydı falan gözüküyo yani bir ara burdaydı yazıyo onda yani uzun süredir yok .. ben de cumartesi öyle aklıma geldi zbi bakıyım dedim yonjaları açık mı telefondan girdim ondan önce kendi yonjama girmiştim herneyse sonra çıktım yonjamdan google onun adını soyadını yazdım ve o çıktı eski profili girdim sonra hemen çıktım meğersem ben çıkmamışım tam olarak yonjadan çünkü dün gece bir yonjaya bakıyım dedim hatta onun isminde biri mesaj çekmiş bakmadan önce de hep te bu isimler bulur beni demiştim bi baktım o bana cumartesı mesaj cekmiş 2 saat önce sen mi ziyaret ettin diye ben günlerce bi msj ceksin diye uğraşırken dua ederken o yazdı .. bu ne anlama geliyo yani yazması bana kızlar yorumlarınızı bekliyorummm???