az kaldı meleğim kavuşmamıza..

LEYLUFER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
82
0
86
Eskişehir
merhaba arkadaşlar sonunda zor bi yolculuğun ardından tedavime başladım ama risklerim çoktu halada çok ama en azından umudum var hiç kaybetmediğim umudum tek yumurtalığım çalışıyor diğeri uyuyordu pazartesi ondada 2 tane oluşmuş 8 tane oldular cuma günü işlemim var yumurtalar toplanacak inşallah bu kez herşey yolunda gider bi sorun çıkmasda kavuşurum meleğime

hayırlı olsun..
allah utandırmasın ve burdan hamileyim diye yazmak nasip olsun inşallah:))

tşkler inşallah allahım inşallah bayram mücdesi olur bende yazarım o zaman hamileyim die allahım o günleride gösteeeerrrrrrr......

bol sans canım hayırlı haberlerle dön aramıza....

İnşallah olur canım benimde p.tesi yumurtalarımı topladılar yarın saat 13 ten sonra transferim var çok heyecanlıyım bebeğime kavuşucam ben ona sımsıkı sarılıcam oda bana sımsıkı sarılsın.

canım inş. herşey güzel olur ve kavuşursun bebişine mutlu haberi bekliyoruz...

İnşallah olur canım benimde p.tesi yumurtalarımı topladılar yarın saat 13 ten sonra transferim var çok heyecanlıyım bebeğime kavuşucam ben ona sımsıkı sarılıcam oda bana sımsıkı sarılsın.

inşallah canımm...
melegin sana sıkı sıkı tutunur biz onları tutarızonemli olan onların bizee tutunması...

canım rabbım yar vede yardımcın olsun ınşşşşşşşşşşşşşşşşş
hayırlısı olsun canım

tedavin hayırlı olsun canım inşallah çok çok iyi gecer herşey hamile haberlerini verirsin bize Rabbim yar ve yardımcın olsun

hepinize çoook tşkler ederim bu akşam çatlatma iğnesini yapıcam cuma işlemim var nasipse pztesi transferim olucak ama zor gibi görünüyo şekerde olunca en çok narkozdan korkuyorum inşallah bişi olmadan atlatırım vedeeeee bayram mücdesi olur allahım herkesin yardımcısı olsuuunnnnnn hepimizin yüzünü güldürsünnnnn

Canano inşallah seninde güzel haberlerini alırız bayram müjdesi olur hepimizede allah yar ve yardımcın olsun canım güzel haberlerini hepimis bekliyoruz

transferde bnce narkoz alma canım
bırseyden korkma sen rahat ol,
allh yardım edecektır merak etme
hakkında hayırlısı olsun ınşşş

Back
X