Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anım 2. Sezeryan diosun neden korkuyosun ki tecrübelisin işte inşaAllah 2.yidde kazasız belasız atlatırsınMelegimi almama az kaldi bugun kontrolümüz vardi 3.300gr olmuş 2 hafta önde bitanem.26 ocakda sezaryanım var çok heyecanlıyım :) ama çok korkuyorum. 2. sezaryanim olduğu için.
Canim ben ilk sezeryanda tam narkoz aldim ikincide belden asagi uyusturttum tabi uyuttular yine beni ama ikincisi ilke gore cok cok iyi gecti ilkinde kendime geldigimde oluyordum agridan cunku doktor dedi tam bayginsin uyaninca her yerini hisstediyorsun bianda ama belden asagi oyle degil uyaniyorsun saatlerce hissetmiyorsun sonra yavas yavas hissetmye basliyon daha iyiMelegimi almama az kaldi bugun kontrolümüz vardi 3.300gr olmuş 2 hafta önde bitanem.26 ocakda sezaryanım var çok heyecanlıyım :) ama çok korkuyorum. 2. sezaryanim olduğu için.
ilkinde ne olduğunu bildiğim icin korkuyorum iste tam bi felaketti.Anım 2. Sezeryan diosun neden korkuyosun ki tecrübelisin işte inşaAllah 2.yidde kazasız belasız atlatırsın
Canim ben ilk sezeryanda tam narkoz aldim ikincide belden asagi uyusturttum tabi uyuttular yine beni ama ikincisi ilke gore cok cok iyi gecti ilkinde kendime geldigimde oluyordum agridan cunku doktor dedi tam bayginsin uyaninca her yerini hisstediyorsun bianda ama belden asagi oyle degil uyaniyorsun saatlerce hissetmiyorsun sonra yavas yavas hissetmye basliyon daha iyi[/QUObende spinal düşünüyorum ilkinde bende cok fenaydim hayatimin en kotu gunleriydi diyebilirim
tesekkur ederimMasallah size saglikla gelsin insallah
isteyen herkese nasip olur insallah 12 yıl sonra tekrar anne oluyorum bendeAllah hayırlısıyla sağ salim kolaycacik kurtarsın canım darısı da başımıza![]()
insallah benimde rahat geçer. ilkinde acemiydim gençtim korku yoktu bilmiyodum ki elimi kolumu sallaya sallaya gittim simdi bildigim icin kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorum birde nasil bi aptalliksa actim sezaryan doguma baktim iyice korttum bosuna demiyolar fazla merak iyi degil diyeEvet ben ikinciyi rahat gecirdim
bende ilki çok ağrısız sızısız olduğu için korkuyorum. şehir değişikliği sebebiyle dktor da değiştirdim çünkü. lütfen ilk fırsatta yazın çok merak ediyorum. daha mı geç iyileşecek gerçekten...Melegimi almama az kaldi bugun kontrolümüz vardi 3.300gr olmuş 2 hafta önde bitanem.26 ocakda sezaryanım var çok heyecanlıyım :) ama çok korkuyorum. 2. sezaryanim olduğu için.
bi doguruyim yazicam allah bağışlasın sizinkinide.bende ilki çok ağrısız sızısız olduğu için korkuyorum. şehir değişikliği sebebiyle dktor da değiştirdim çünkü. lütfen ilk fırsatta yazın çok merak ediyorum. daha mı geç iyileşecek gerçekten...
allah sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmesini nasip etsin