Az kalsın dolandırılıyordum

Madamgazel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
7.125
12.777
248
Hayırlı geceler kızlar

10 günlüğüne Türkiye ye geldim yarın dönüş günüm olduğu için bilet aldığım Türk hava yolunu aradım .

Uçuş saatinde her şey aynı mı diye sordum.
Kadın bana sizin pasaport bilgilerinizi gömüyorum dedi

Bende dedim isim soy isim yeter sadece uçuş da herhangi bir değişiklik var mı diye sordum

uçuş yapabilmeniz için pasaport bilgilerinizi girmeliydiniz uçuşa 11 saat kaldığı için geç kadınız dedi

Ve benden gönderdiği bir emlak ibanına 165 Euro veya 4 bin tl yatırmamı aksi taktirde uçuş yapamıcagımı söyledi

Şok oldum ve dondum

Akrabam kapatmamı söyledi Türk hava yollarına tekrar telefon açtık bir erkek çıktı olanı biteni anlattık

Öyle bir şey söz konusu olamaz o ön chekin için keyfe olan bir durum ki ücretli de değil üstelik pasaport bilginizi zaten hava alanında chekin sırasında verebilirsiniz dedi

Aynı numara olduğu halde isim vermediği için kadını söyleyemedim

Adam şikayetçi olmamızı söyledi bu nitelikli bir dolandırıcılık olduğunu söyledi

kadının bize ıban attıgı numarayı aradık aynı kadın çıktı ağzına ettim bıraktım telefonu yüzüme kapattı

Aman diyim dikkat edin 10 dk da dolandırılıyordum yazıklar olsun hiç vicdan kalmamış

Dikkatli olun tatilden dönenler tatile gidenler

Benim ablamda dolandırıldı. Evlilere belli miktar kredi veriliyor ya, ona başvuru yapayım demiş. Net sitesi e devlet arayüzüyle aynı. Başvuru için bana para atın yazıyormuş. E devlet sanmış atmış, Allah tan miktar azdı

Keşke şikayet etseydin kimbilir kaç kişiye yapıyorlar oyle insanlara küfür geçmez utanmazlar öyle duyguları yok hatta dalga geçerler ahlaksızlar
Şikayetçi olduk zaten

Süreç be olur bilmem ama o sayfaya girdim binlerce insan dolandırılmış ve şikayetçi olmuş ve hala yapabiliyorlar

Bir şeye yaramıyor galiba şikayet etmek

Çok moralim bozuldu ya inanıp yatırsaydım diye yedim bitirdim kendimi

Aradiginiz 2 numara farkli miydi?
Aradığım iki numara aynıydı ilk kadın çıktı ve bana para yatırmamı söyledi

Aynı numarayı tekrar aradım adam çıktı

Kadının bana iban attıgı numarayı watsaptan aradım aynı kadın çıktı

Adam bu gibi olayların malesef çok olduğunu çalışanların legal yönden insanları mağdur ettiği bu yüzden de hemen şikayetçi olmamızı söyledi

zaten dedi siz Berlin den İstanbul’a uçmuşsunuz bu demekki uçuşunuz açık ve pasaport bilginizi hava alanından verebilirsiniz

Aradığım iki numara aynıydı ilk kadın çıktı ve bana para yatırmamı söyledi

Aynı numarayı tekrar aradım adam çıktı

Kadının bana iban attıgı numarayı watsaptan aradım aynı kadın çıktı

Adam bu gibi olayların malesef çok olduğunu çalışanların legal yönden insanları mağdur ettiği bu yüzden de hemen şikayetçi olmamızı söyledi

zaten dedi siz Berlin den İstanbul’a uçmuşsunuz bu demekki uçuşunuz açık ve pasaport bilginizi hava alanından verebilirsiniz

Internetten 2 farkli numara bulup aramissinizdir belki diye dusundum. Calisanlarin dolandiricilik yapması berbat bisey. Konusmalar kayit altina aliniyor. Ayni zamanda thy biriminede sikayet edin derim. Cok gecmis olsun

Benim ablamda dolandırıldı. Evlilere belli miktar kredi veriliyor ya, ona başvuru yapayım demiş. Net sitesi e devlet arayüzüyle aynı. Başvuru için bana para atın yazıyormuş. E devlet sanmış atmış, Allah tan miktar azdı
Dolandırılmak kadar insana koyan başka bir şey yok sanırım eşşek gibi çalış elin adisi 5 dk alsın emegini çalsın

Internetten 2 farkli numara bulup aramissinizdir belki diye dusundum. Calisanlarin dolandiricilik yapması berbat bisey. Konusmalar kayit altina aliniyor. Ayni zamanda thy biriminede sikayet edin derim. Cok gecmis olsun
Sabah ilk iş yapacağım hala şoku atlatamadım önce inandım hatta parayı dahi hazırladım daha sonra akrabam olan ablam duyunca dolandırıcı dedi

Dedim ama thy çalışanı ee dedi gene de dolandırıcı olabilir dedi sonra jeton düştü tekrar aradım

Hayırlı geceler kızlar

10 günlüğüne Türkiye ye geldim yarın dönüş günüm olduğu için bilet aldığım Türk hava yolunu aradım .

Bende dedim isim soy isim yeter sadece uçuş da herhangi bir değişiklik var mı diye sordum

uçuş yapabilmeniz için pasaport bilgilerinizi girmeliydiniz uçuşa 11 saat kaldığı için geç kadınız dedi

Ve benden gönderdiği bir emlak ibanına 165 Euro veya 4 bin tl yatırmamı aksi taktirde uçuş yapamıcagımı söyledi

Şok oldum ve dondum

Akrabam kapatmamı söyledi Türk hava yollarına tekrar telefon açtık bir erkek çıktı olanı biteni anlattık

Öyle bir şey söz konusu olamaz o ön chekin için keyfe olan bir durum ki ücretli de değil üstelik pasaport bilginizi zaten hava alanında chekin sırasında verebilirsiniz dedi

Adam şikayetçi olmamızı söyledi bu nitelikli bir dolandırıcılık olduğunu söyledi

kadının bize ıban attıgı numarayı aradık aynı kadın çıktı ağzına ettim bıraktım telefonu yüzüme kapattı

Aman diyim dikkat edin 10 dk da dolandırılıyordum yazıklar olsun hiç vicdan kalmamış

Lütfen şikayet et de başkaları da dolandırılmasın.

Hayırlı geceler kızlar

Şok oldum ve dondum

Anlayamadığım, kadınla konuştuğunuz numarayi nereden aldınız?

Bunun Thy ile alakası yok ki. Tahmin ettiğim gibi ilk sıradaki linke tıkladınız ve yazan numarayı aradınız. Allahtan bilgi falan vermemişsiniz. Rezervasyon- bilet numaranızı verirseniz iptal bile ederler biletinizi.

www.thy.com.tr dışındaki hiç bir internet adresini muhatap almayın bundan sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da siz sanki THY çalışanları bunu yapıyormuş gibi aktardınız da bu gayet dolandırıcı, karşınıza ilk çıkan yerdeki numaraya tıklamışsınız. Resmi site dışında bir yerden telefon bilgi vs almayacaksınız. THY görevlisi sizi dolandırmaya çalışmamış ki, siz dolandırıcıyı aramışsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X