Az önce bu testi yaptım ikinci çizgi çok silik adetime 5 gün var daha hamile miyim

Acelecibayan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
174
84
13
29
image.webp

Var gibi ama emin olamadım çok erken çünkü yarın bi tekrarlayın isterseniz sabredebilirseniz bat günü tekrarlayın inşallah vardır ☺️

Hamilesiz gibi görünüyor testi tekrarlayın çizgi koyulasırsa zaten hamilesinizdir çizgi kaybolursa test hatalıdır ama genelde böyle silik çizgi koyulaşıyor çok denk geldim burda silik çıkıp hamile olan siz testi birkaç defa daha tekrarlayın bence😊

Hamilesiz gibi görünüyor testi tekrarlayın çizgi koyulasırsa zaten hamilesinizdir çizgi kaybolursa test hatalıdır ama genelde böyle silik çizgi koyulaşıyor çok denk geldim burda silik çıkıp hamile olan siz testi birkaç defa daha tekrarlayın bence😊
Tekrar yaptım yine ikinci çizgi çıktı, hemen acile gidip kan testi de verdim bakalım

Yüksek ihtimalle hamilesin daha çok erken diye baya silik çıkmış gittikçe koyulaşır inşallah benimde 1 hafta kaldı yarın 6 gün kalmış olucak yarın idrar testi yapsam çıkar mı, bende de bu ara batma hissi oluyor ya:KK43:(
Sonra koyulaştı canım benim. Doktora gittim az önce hamilesin dedi. Allah senin de gönlüne göre verir inşallah, bekle bir kaç gün daha. Benim 12 gündür göğüslerim ağrıyor diye yaptım testi

Back
X