- 28 Eylül 2019
- 174
- 84
- 13
- 29
- Konu Sahibi Acelecibayan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 12 gün kala çok şiddetli göğüs ağrım başlamıştı ve 2 gündür bel ve kasık ağrım vardı şüphelendim yaptımVar gibi ama emin olamadım çok erken çünkü yarın bi tekrarlayın isterseniz sabredebilirseniz bat günü tekrarlayın inşallah vardır ☺
İnşallahHamilesiniz bence.
Tekrar yaptım yine ikinci çizgi çıktı, hemen acile gidip kan testi de verdim bakalımHamilesiz gibi görünüyor testi tekrarlayın çizgi koyulasırsa zaten hamilesinizdir çizgi kaybolursa test hatalıdır ama genelde böyle silik çizgi koyulaşıyor çok denk geldim burda silik çıkıp hamile olan siz testi birkaç defa daha tekrarlayın bence![]()
Hadi o zaman şimdiden hayırlı olsun İnşAllah kanda da çıkarTekrar yaptım yine ikinci çizgi çıktı, hemen acile gidip kan testi de verdim bakalım
Kanda 21.8 çıktı, değer düşük mü ? Şimdi için normal mi acabaHadi o zaman şimdiden hayırlı olsun İnşAllah kanda da çıkar![]()
Daha 5 gün var diyorsunuz bence normal değer git gide yükselir zaten hamilelik olmasa o değer hiç çıkmazdı 0 olurduKanda 21.8 çıktı, değer düşük mü ? Şimdi için normal mi acaba
Şimdilik gayet normalKanda 21.8 çıktı, değer düşük mü ? Şimdi için normal mi acaba
Değil miDaha 5 gün var diyorsunuz bence normal değer git gide yükselir zaten hamilelik olmasa o değer hiç çıkmazdı 0 olurdu![]()
Hayırlı olsun sağlıkla artar insAllah degerinDeğil mi ☺ Çok tuhaf bir duygu ben internetten baktım değere akşam hastaneye gideceğim bakalım doktor ne diyor
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla artar insAllah degerin
Hadi İnşAlalh doktorda müjdeli haberi verirDeğil mi ☺ Çok tuhaf bir duygu ben internetten baktım değere akşam hastaneye gideceğim bakalım doktor ne diyor
21.8 se şimdiden tebrik ederim, sağlıklı şanslı olsun inşallah :)Kanda 21.8 çıktı, değer düşük mü ? Şimdi için normal mi acaba
Yüksek ihtimalle hamilesin daha çok erken diye baya silik çıkmış gittikçe koyulaşır inşallah benimde 1 hafta kaldı yarın 6 gün kalmış olucak yarın idrar testi yapsam çıkar mı, bende de bu ara batma hissi oluyor ya
Sonra koyulaştı canım benim. Doktora gittim az önce hamilesin dedi. Allah senin de gönlüne göre verir inşallah, bekle bir kaç gün daha. Benim 12 gündür göğüslerim ağrıyor diye yaptım testiYüksek ihtimalle hamilesin daha çok erken diye baya silik çıkmış gittikçe koyulaşır inşallah benimde 1 hafta kaldı yarın 6 gün kalmış olucak yarın idrar testi yapsam çıkar mı, bende de bu ara batma hissi oluyor ya(