az önce test pozitif cikti

jenepp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
20
7
38
Ankara
Arkadaşlar Merhaba
Ben 2 yıllık evliyim ve çocuk düşünmüyordum. Bugün adet olmam gerekti aslında ama dün bikaç damla kahverengi kan geldi. Ben adetim sandım ama devamı gelmedi. Evde ablamin evlendigimde verdiği test vardı yaptım 1 dk sonra çift çizgi çıktı. Sizce hamile miyim? Hamileyken ne zaman doktora gidip takibe baslamaliyim bir de günde maksimum 4 civarı sigara içiyorum bebek zarar görmüş müdür sizce hamileysem? Şimdi ne yapmalıyım deneyimliler paylaşabilir mi çok tuhaf hissediyorum

Eklentiler

• $1387562175040.webp
    $1387562175040.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 106
Hayırlı olsuun :3: Yarın kan testiyle taçlandır bu mutlu haberi,2 gün sonra da tekrar kan testi yaptır değerlerin 2 ye katlanması gerek normal gebelikte. 1 hafta sonrada doktoruna gidip keseyi görmek isteyebilirsin. Sigara tabi zararlı az içiyormuşsun Allahtan ama tamamen bırakmaya çalış ,bırakamasanda bulantıların sana içirtmeyecek merak etme :8:

Sigaraya dokunmam artık hamileysem ama bu zamana kadar ki içtiklerim beni korkutuyor. Teşekkür ederim yorumunuz için, hemen bir doktora gitmem gerekiyor mu bu dönemde yapmam gereken nedir arkadaslar

kesin sonucu öğrenmek için kan testi şart canım.
Ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.regl dönemimden birkaç gün önce kan tahlilinde öğrendim ve regl dönemimden birgün sonra hemen doktoruma gittim.uzun süre hamile kalamadığım için korkmuştum.

siz önce bir sağlık ocağında kan tahlili yaptırın,zaten sağlık ocağındaki doktor sizi yönlendirecektir.

Hayırlı olsun demek istiyorum ama size ümit vermek ve sonrasında yoksa üzülmenizden korkuyorum.
Rabbim gönlünüzden geçen sonucu verir inşallah.

Sigaraya dokunmam artık hamileysem ama bu zamana kadar ki içtiklerim beni korkutuyor. Teşekkür ederim yorumunuz için, hemen bir doktora gitmem gerekiyor mu bu dönemde yapmam gereken nedir arkadaslar

Hayır tabiki yapmaz bundan sonrası önemli. Yapman gereken kan testi betahcg ile gebeliğin kanda da doğrulanması.Doktora gittiğinde de senden bunu isteyecek çünkü idrar testleri nadirende olsa yanıltıcı olabilir

Teşekkür ederim, cumartesi sağlık ocağı açık mi bi bakalım eşimle yarın öğrenelim, kendimi hazır hissetmiyorum halbuki yaşım 28 karmakarışık duygular içerisindeyim

Arkadaşlar yanlış yanlış anlamayın hamileysem bu bir lütuf ama biz borç içindeyiz, bir turlu kendimizi toparlayamiyoruz karı koca çalışmamız rağmen. Çocuk fikrini hep ertelenmiştim bu yüzden saskinim, eşim de sus pus oldu yanımda canım sıkıldı

Geçim sıkıntısı içindeyken kolay değil tabi ama Allah onu rızkıyla gönderir inşallah..
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Back
X