• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık az önce test yaptım bana yardımcı olu lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sinem25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
1.781
4
116
İstanbul
az önce test yaptım heyecandan neyapıcamı bilemedm sizinle paylaşmak istedim
ben idrar testi yaptım reeglimede 4 gün var gecen ay 16 regl oldum yanlız sizlere sorum 5 dk bekledim cok hafif cizgi oluştu gölgelik diyebirim peki 5 dk bekleyip sonuca bakın 10 dk sonrasını önemsemeyin diye yazıyo benim 5 dk sonra gölgeleşti zamanla çok az dahabelirgin olmaya başladı toplam buda 5 dk bekleyiş içerisinde olştu toplam 15 dk sürmedi bile işlem sizce normalmi neolr cevap yazın ben hıı bu ay rengli igne vuruldum onun etkisi varmıdır bu cicgi ondan olabilirmi

valla öyle diyorlar canım ama genelde hamile olanların koyulaşıyor..
bir git kan testi yaptır en kesin sonuç öyle öğreniliyor.
dilerim hamilesindir:Saruboceq:

selamlar hayırlı sabahlar günaydın ben 29unda regl oldum o günden beri bende iştah artışı ve daha önce vardı dün mesela gece yarısı affedersiniz burnuma yatarken ben öğle hissediyorum kurufasullye yanmış kokusu geldi gecenin 3ü bende ve reglden sonra acayip derecede kasık ağrısı ve dolgunluk ve mide bulantısı kalp atışını hissediyorum hissedilirmi birde hamile kalma günleri ben ne zaman hamile kalırım mesela onu bilmiyorum

az önce test yaptım heyecandan neyapıcamı bilemedm sizinle paylaşmak istedim
ben idrar testi yaptım reeglimede 4 gün var gecen ay 16 regl oldum yanlız sizlere sorum 5 dk bekledim cok hafif cizgi oluştu gölgelik diyebirim peki 5 dk bekleyip sonuca bakın 10 dk sonrasını önemsemeyin diye yazıyo benim 5 dk sonra gölgeleşti zamanla çok az dahabelirgin olmaya başladı toplam buda 5 dk bekleyiş içerisinde olştu toplam 15 dk sürmedi bile işlem sizce normalmi neolr cevap yazın ben hıı bu ay rengli igne vuruldum onun etkisi varmıdır bu cicgi ondan olabilirmi

büyük ihtimal hamilesindir canımm benimde öyle olmuştu bence git kan testi yaptır hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

selamlar hayırlı sabahlar günaydın ben 29unda regl oldum o günden beri bende iştah artışı ve daha önce vardı dün mesela gece yarısı affedersiniz burnuma yatarken ben öğle hissediyorum kurufasullye yanmış kokusu geldi gecenin 3ü bende ve reglden sonra acayip derecede kasık ağrısı ve dolgunluk ve mide bulantısı kalp atışını hissediyorum hissedilirmi birde hamile kalma günleri ben ne zaman hamile kalırım mesela onu bilmiyorum

canım kaç günde bir olduğuna dikkat et olduğun tarihleri bir yere yaz bence eğer 28 günde bir oluyorsan 25 inde olman gerek. bu şekildeyse 14 gün geri say ayın 12 sine denk geliyor iki gün öncesi sonrası ve o gün diyebiliyorum ben.
ve bugün ayın 13ü bugünü de dikkate al :)))))))))))
yani bir dahaki olacak adetinden geriye doğru sayıp 14. güne bakıyorsun

canın kesin sonuç kan tahlili idir ama istersen birde fortel erken gebelik testini dene 5 günden sonraki gebelikleri gösterebiliyormuş . ben fortel ile tespit etmiştim gebeliğimi:CüvCüv:

Back
X