Az ve kahverengi akıntı

Sellm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
30
1
1
29
Arkadaşlar ben yaklaşık 6gündür soğan kürü yapıyorum 2 aydır adet olamıyodum bugün az miltarda kahverengi akıntı oldu sizdede olmuşmuydu yada sebebi nedir ?

Doktora gidin, sağlık söz konusu, onlar da a çıkan sizde b çıkar.

Bugün soğan kürü ile ilgili konu açmıştınız orda ki cevabımdan farklı değil şuan yazacağım; önce doktora gidip tetkiklerinizi yaptırın daha sonra alternatif tıptan fayda arayın sağlık önemli !

Havalardan mıdır nedir bilmem bu ay 12. günüm benim de hala geciktim. Sürekli bir düzensizliğiniz varsa uzmana görünün mutlaka

Kist gecikme yapabiliyor kahverengi akıntı kistten olabilir yada kirli kanı o şekilde atıyor olabilirsiniz fakat mutlaka doktora gidin

Merhabalar ben de 21 yaşındayım. Sanırım pko yum yani doktora gittim o küçük küçük kistler vAr dedi adını bile söylemedi hastalığımın devlet hastanesinde. Hastaneden sogudum yani o çubuktan falan bir daha gitmek istemedim. Sadece bir damla kahverengi lekelenme olmuş daha adetime 7 gün var

Cevap verirseniz sevinirim yani biraz korktum hastalık falan araştırırken bir sürü şey görünce. Bir de korkmamın asıl sebebi anneAnnem rahim kanserinden öldü genetik olabilir mi diye.

Back
X