Az ve kahverengi akıntı

Sellm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
30
1
1
29
Arkadaşlar ben yaklaşık 6gündür soğan kürü yapıyorum 2 aydır adet olamıyodum bugün az miltarda kahverengi akıntı oldu sizdede olmuşmuydu yada sebebi nedir ?

Doktora gidin, sağlık söz konusu, onlar da a çıkan sizde b çıkar.

Bugün soğan kürü ile ilgili konu açmıştınız orda ki cevabımdan farklı değil şuan yazacağım; önce doktora gidip tetkiklerinizi yaptırın daha sonra alternatif tıptan fayda arayın sağlık önemli !

Havalardan mıdır nedir bilmem bu ay 12. günüm benim de hala geciktim. Sürekli bir düzensizliğiniz varsa uzmana görünün mutlaka

Kist gecikme yapabiliyor kahverengi akıntı kistten olabilir yada kirli kanı o şekilde atıyor olabilirsiniz fakat mutlaka doktora gidin

Merhabalar ben de 21 yaşındayım. Sanırım pko yum yani doktora gittim o küçük küçük kistler vAr dedi adını bile söylemedi hastalığımın devlet hastanesinde. Hastaneden sogudum yani o çubuktan falan bir daha gitmek istemedim. Sadece bir damla kahverengi lekelenme olmuş daha adetime 7 gün var

Cevap verirseniz sevinirim yani biraz korktum hastalık falan araştırırken bir sürü şey görünce. Bir de korkmamın asıl sebebi anneAnnem rahim kanserinden öldü genetik olabilir mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…