Arkadaşlar ben yaklaşık 6gündür soğan kürü yapıyorum 2 aydır adet olamıyodum bugün az miltarda kahverengi akıntı oldu sizdede olmuşmuydu yada sebebi nedir ?
Bugün soğan kürü ile ilgili konu açmıştınız orda ki cevabımdan farklı değil şuan yazacağım; önce doktora gidip tetkiklerinizi yaptırın daha sonra alternatif tıptan fayda arayın sağlık önemli !
Merhabalar ben de 21 yaşındayım. Sanırım pko yum yani doktora gittim o küçük küçük kistler vAr dedi adını bile söylemedi hastalığımın devlet hastanesinde. Hastaneden sogudum yani o çubuktan falan bir daha gitmek istemedim. Sadece bir damla kahverengi lekelenme olmuş daha adetime 7 gün var
Cevap verirseniz sevinirim yani biraz korktum hastalık falan araştırırken bir sürü şey görünce. Bir de korkmamın asıl sebebi anneAnnem rahim kanserinden öldü genetik olabilir mi diye.