Azaldı acaba neden

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Kızlar 8 aylık bir kızım var. Emziriyorum ama sütüm şu iki gündür çok azaldıa 30 cc bile anca çıkıyor sağdığımda acaba bu hafta regli olacağım etkisi olabilir mi? Ne yapmalıyım. Çok üzgünüm şuan içmediğim yemediğim kalmadı. Boza, stell tee, dere otu, su, pekmez, incir suyu... Daha ne yapabilirim? Adet olmamın mı etkisi var acaba? Geçen ay da böyle oldu acaba hep böyle olacaksa ne yapabilirim?

Ara ara olabilir tatlim regl olacağına yakın bu durum yaşanıyor tahin helvasi yetene bi de maden suyu iç muhteşem süt yapar bebeğini sağlıkla büyüt canim

Benim adet olacağım dönemlerde azalıyordu sütüm, brewer’s yeast with b12 kullanıyordum takviye olarak. (Bira mayası tableti yani. Baika markalardan da memnun kalan arkadaşlar var.) Bebeğe güzel kilo aldırıyor, sütü de arttırıyor.

Benim adet olacağım dönemlerde azalıyordu sütüm, brewer’s yeast with b12 kullanıyordum takviye olarak. (Bira mayası tableti yani. Baika markalardan da memnun kalan arkadaşlar var.) Bebeğe güzel kilo aldırıyor, sütü de arttırıyor.
Adet oldum sanırım sebep yine bu. OO tableti almıştım aslında faydasınıbaz kullandığım için görememiş olabilirim almak lazım

Çok sağol ya. Korktum bende etrafımda ya benimde 8 9 ayda kesildi falan diyenler var üzüldüm o yüzden de. Sağol.
Benim bebeğim daha 3 aylık ve sütüm yok denecek kadar az sadece emmek için emiyor tatlı niyetine yani doğumdan beri sütüm azdı zaten şimdi daha da azaldı ben formül mama veriyorum anca öyle doyuyo yavrum :(

Benim bebeğim daha 3 aylık ve sütüm yok denecek kadar az sadece emmek için emiyor tatlı niyetine yani doğumdan beri sütüm azdı zaten şimdi daha da azaldı ben formül mama veriyorum anca öyle doyuyo yavrum :KK43:
Üzüldüm. Bol bol sütümüz olsun inşallahh. Bende bebeğime 3 aydan beri mama ve anne sütü şeklinde gidiyorum. Çok üzüldüm bu duruma ama zamanla biraz daha alıştım ama birkaç seferdir bu adet döneminde ciddi azalıyor aklıma daha çok takılmıyor değil. Hatta baya bebeğim itiyor buda çok üzücü. Ne denesemde bol sütğn olmadı benimde. Geçende arkadaş diyor bir göğsümden emerken öbürüne bardağa doluyor diye keşke benimde öyle bol bol olsaydı. Bol sütler inşallah

Back
X