C ceyyceyy_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2023 1.314 176 43 21 1 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyyceyy_ #1 Merhaba herkese iyi akşamlar,biliyorsunuz ki Edebiyatçıyım formasyonlu biçimde,aynı zamanda Türkolog unvanım da var,mezun olunca Azerbaycanda Türkologluk yapmak istiyorum bunu nasıl yaparım bilen var mı?Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba herkese iyi akşamlar,biliyorsunuz ki Edebiyatçıyım formasyonlu biçimde,aynı zamanda Türkolog unvanım da var,mezun olunca Azerbaycanda Türkologluk yapmak istiyorum bunu nasıl yaparım bilen var mı?Şimdiden teşekkür ederim.
Y yapraksarmaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2025 8 5 1 19 5 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyyceyy_ #2 Azerbaycanda işsizlik var başka ülkelere bakmanız daha doğru olur
yenGEnC Nirvana Pro Üye 17 Ağustos 2011 25.712 163.697 798 5 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyyceyy_ #3 protez tirnak vs ogren bence oyle daha kolay is bulursun azerbaycanda
Venus10- Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 6 Mart 2019 888 1.737 113 32 5 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyyceyy_ #4 yenGEnC aaanaa gelmişsin. Noldu ki my paradise dan dolayı mı gittin yoksa
yenGEnC Nirvana Pro Üye 17 Ağustos 2011 25.712 163.697 798 5 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyyceyy_ #5 Venus10- .!.: yenGEnC aaanaa gelmişsin. Noldu ki my paradise dan dolayı mı gittin yoksa Genişletmek için tıkla... karsi komsusunu nisanlisina dövdürten kisinin sorunlu kiracisi savciymis da, onu da dovse ya nisanlin yerse dediydim, sikayet etmis banlanmisim
Venus10- .!.: yenGEnC aaanaa gelmişsin. Noldu ki my paradise dan dolayı mı gittin yoksa Genişletmek için tıkla... karsi komsusunu nisanlisina dövdürten kisinin sorunlu kiracisi savciymis da, onu da dovse ya nisanlin yerse dediydim, sikayet etmis banlanmisim
Venus10- Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 6 Mart 2019 888 1.737 113 32 6 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyyceyy_ #6 yenGEnC .!.: karsi komsusunu nisanlisina dövdürten kisinin sorunlu kiracisi savciymis da, onu da dovse ya nisanlin yerse dediydim, sikayet etmis banlanmisim Genişletmek için tıkla... Jahahsjsjsa konuyu bilmiyorum ama iyi demişsin
yenGEnC .!.: karsi komsusunu nisanlisina dövdürten kisinin sorunlu kiracisi savciymis da, onu da dovse ya nisanlin yerse dediydim, sikayet etmis banlanmisim Genişletmek için tıkla... Jahahsjsjsa konuyu bilmiyorum ama iyi demişsin
C ceyyceyy_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2023 1.314 176 43 21 6 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyyceyy_ #7 yenGEnC .!.: protez tirnak vs ogren bence oyle daha kolay is bulursun azerbaycanda Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim onu öğrenmek istiyorum aslında, biraz birikim yapıp güzel iş çünkü
yenGEnC .!.: protez tirnak vs ogren bence oyle daha kolay is bulursun azerbaycanda Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim onu öğrenmek istiyorum aslında, biraz birikim yapıp güzel iş çünkü
C ceyyceyy_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2023 1.314 176 43 21 6 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyyceyy_ #8 yenGEnC .!.: karsi komsusunu nisanlisina dövdürten kisinin sorunlu kiracisi savciymis da, onu da dovse ya nisanlin yerse dediydim, sikayet etmis banlanmisim Genişletmek için tıkla... Dövdüğü kişi savcı mıymış?Öyleyse iyi demişsin kimseye kaba kuvvet uygulamaması gerektiğini öğrenmiş olur.
yenGEnC .!.: karsi komsusunu nisanlisina dövdürten kisinin sorunlu kiracisi savciymis da, onu da dovse ya nisanlin yerse dediydim, sikayet etmis banlanmisim Genişletmek için tıkla... Dövdüğü kişi savcı mıymış?Öyleyse iyi demişsin kimseye kaba kuvvet uygulamaması gerektiğini öğrenmiş olur.
C ceyyceyy_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2023 1.314 176 43 21 6 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyyceyy_ #9 yapraksarmaaa .!.: Azerbaycanda işsizlik var başka ülkelere bakmanız daha doğru olur Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakacağım
yapraksarmaaa .!.: Azerbaycanda işsizlik var başka ülkelere bakmanız daha doğru olur Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakacağım