Azf c delesyonu microtese tüp bebek

cincinella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
3
0
1
29
Merhaba, eşime azf c delesyon teşhisi kondu. 3 kere semen testi yapıldı fakat sayı 0 çıktı. İlaç tedavisi mümkün olmadığı için microtese yaptırmamız önerildi. Fsh 28. Bizim gibi durumu olan var mı? Microtesede sperm bulundu mu?

Canım eşimde de azfc delesyonu var.Mehmet Murad Başar da mikrotese oldu.Uzun uğraşlar sonunda 3 tüp sperm bulundu çok şükür.

Süreç inanılmaz zor psikolojik yönden ama ümit edin inşallah sizi en çok ben ve benim gibiler anlar Allah hepimizin yardımcısı olsun

İlaç tedavisi mümkün mesele tedaviyi verecek doktor bulmakta. Tedaviye sıcak bakan çok çok az doktor var kesinlikle tedavisiz tese denemeyin delesyonda doğal çıkış olmaz evet ever tedaviyle tesedeki şansı artırmış olursunuz

Canım eşimde de azfc delesyonu var.Mehmet Murad Başar da mikrotese oldu.Uzun uğraşlar sonunda 3 tüp sperm bulundu çok şükür.
Eşinizde sperm çıkışı hiç yok muydu? Benim eşimde 13 milyon sperm çıkışı var. Total de ise 60 milyon. Sol taraflı varikosel ameliyatı oldu 1 aydır . Ameliyat öncesinde genetik testi verdi azfc gr/ gr delasyonu çıktı sonuç olarak . Şu an kullandığı bir takviye var ama doğal yolla olur mu çocuğumuz acaba ?

İnanın ki doğal olur mu bilmiyorum ama Allah OL dedikten sonra olmayacak şey yok bunu biliyorum hala bu olaylarla uğraşıyorum biz doktorumuzu değiştirdik başka bir doktora gidiyoruz o eşime bir hormon ilacı verdi ve bir de multivitamin şuan beklemedeyiz Rabbime sığındık Allah size de bize de yardım etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…