• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

azıcık kötü olsam hayatım daha iyi olurdu

asayram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
222
1
46
Bursa
merhaba;çevremdeki herkes aşırı iyi ve yardımsever olduğumu söylüyor.eşim dahi lakabımı gazman olarak taktı komik değil mi.kendime engel olamıyorum.benimle bir yere çıkmak istemiyor.markete gittiğimizde bile kasada sıra beklerken dağılan sepetleri topluyorum. 8 aylık bebeğim var üst komşumuz badana yapıyor zorla eşime bırakıp tüm odalarını boyadım.her gün yaptığım yemekten çıkarıyorm.3 yıldır buradayım onların bir çorbasını görmedim.hamileyken bile karnım burnumda tek başına badanamı yapmıştım.bunları eşim söylemese ben düşünmem bile...hesap etmem yani.kimse benim zor günümde yanımda değil.bu yazdıklarım en ufakları.çok duygusalım çok vicdanlıyım.komşumuzun kızının çeyizini sarmak için gelinliğimin duvağını verdim.hiç düşünmeden ama teşekkür bile almadım.eşim bilse çok kızar.beni artık kullanılacak salak gibi mi görüyorlar.bu bendeki huy mu nedir ismini koyamadım ya sizceee biraz kötü olmaya çalışmalı mıyım...onlar gibi mi olayım...:47:

nerde oturuyosun benim komşum olurmusun hehe ciddi bir şekilde söylüyorum sizin gibi dostlara ihtiyacım var galiba:nazar:

konuyu yanlıs yerde cnm haberın olsunama ılgılenırler heralde bende nakısın bu konuyla ne alakası var dıyorum :))

Son düzenleme:
merhaba;çevremdeki herkes aşırı iyi ve yardımsever olduğumu söylüyor.eşim dahi lakabımı gazman olarak taktı komik değil mi.kendime engel olamıyorum.benimle bir yere çıkmak istemiyor.markete gittiğimizde bile kasada sıra beklerken dağılan sepetleri topluyorum. 8 aylık bebeğim var üst komşumuz badana yapıyor zorla eşime bırakıp tüm odalarını boyadım.her gün yaptığım yemekten çıkarıyorm.3 yıldır buradayım onların bir çorbasını görmedim.hamileyken bile karnım burnumda tek başına badanamı yapmıştım.bunları eşim söylemese ben düşünmem bile...hesap etmem yani.kimse benim zor günümde yanımda değil.bu yazdıklarım en ufakları.çok duygusalım çok vicdanlıyım.komşumuzun kızının çeyizini sarmak için gelinliğimin duvağını verdim.hiç düşünmeden ama teşekkür bile almadım.eşim bilse çok kızar.beni artık kullanılacak salak gibi mi görüyorlar.bu bendeki huy mu nedir ismini koyamadım ya sizceee biraz kötü olmaya çalışmalı mıyım...onlar gibi mi olayım...:47:

bende bı ıkı bısey yazım dedım gormusken :)
kusura bakmayın ama nolr da sızınkı ıyılık degılkı resmen kendınızı ezdırıyodunuz onlar da buluyo oh her ısımızı goruyo gıkı cıkmıyo dıyolar ezıyolarda ezıyolar :47:
HAYIR demeyı cogumuz bılmıyoruz cıdden ama demek lazım bende bazen dıyemıyorum ama sızın kolay bahanenız de var hanı bebegım kucuk bılıyosun kusura bakma onunla ılgılenmem gerek dıyın
hem bazıları da kusura baksın yanı hakıkaten hanı bı soz vardır " ıyılık yap denıze at " dıye aynen ole yanı bazılarına ıyılıgı yaparsın yaparsın karsılıgını vermelerı gerekırken daha da ısterler sen bı verırısın onlar 10 ıster sızınkomsu da ole galıba vala cnm kırılsın olelerı de ya bı zahmet yazık gunah hıc mı dusunmuyo sızı sızınonu dusundugunuz kadar:47:
hadı desemkı bıodasına yardım ettın ne var onda ama tum odaları boyadım dıyosunuz sızde yapmayın Allah askına ya ıyıce fırsat verıyomussunuz
gelınlıgın duvagını ver bı de tesekkur etmesın kusura bakmayın ama cıdden sıze cok cok kızdım hem duvagınızı verıyosunuz vala bana bırıoyle yapıcak tamama hayır vereme demeszın ama cnm tak gerı ver oluymu manevıyatı var bende derım tesekkur etmezse ınsan bı tesekkur eder dıyıp gerı alıverırırım vala :19::19:
sızı salak gıbı mı gormuyolar ama gıkınız cıkmadıkca hayır dıyemedıkce oh bulduk bı ıyınıyetlı kullnalım gozuyle bakıyolar
bu arada kotuolmaya calısmakla ne alakası varkı bunun sadece azcık hayır demeı ogrenceksınız herkesın sızı ıstedıgızamankullnmasının onune gecıceksınız o kadar kotuluk cok baska bısey :ssz:
bı de hanı markettekı sepetlerı topluyorum falan demıssınız ya acaba dıyorum teızlıkhastalıgı olabılırmı sızınkı ?? bılemıyorum ama aklıma ılk bu geldı cunkumesela annem de bı yere gıderız yemek yemeye yemek bıttıkten sonra peceteyle masayı sıler onunkı hastalık degıl ama duramıyorum ne yapıyım dıyo ev hanımları genelde o sekılde oluyo cıdden gozlemlerıme gore :34:
ne olur HAYIR demeyı ogrenın bakın esınız de ne guzel sızı dusunuyo
ıyı geceler sıze :)))

Son düzenleme:
valla bende aynıyım.herkesi kendim gibi sanıyorum hep tekme yediğim halde kalkıp düşünmeden gene aynı şeyleri yapıyorum.bizim acilen değişmemiz lazım

aslında evet bu türlü bir davranışın kötülükle bir alakası yok sadece normal olmak gerek herşeyin normali normaldir.ve zarar verci boyutta değildir...

Back
X