Azim gerek azim??...

sen yapmazsan kim yapacaktı .. insan dağınıkken kaybettiği şeyleri zamanla asla geri alamıyor o giden gitmiş oluyor telafisi yok. iyi olman sevindirici

Son düzenleme:
senin adına çok sevindim arkadaşım.nasıl başardın banada söyler misin?bende dediğin gibi istekliyim ama uygulamaya gelince hiç bir şey olmuyor:(:(:(:14::14::14:tecrübelerine ihtiyacım var.burdaki yorumları okuyunca biraz olsun kendime geldim ama.:(:(:(:(

canım zor zamanlar oldu benim için gerçekten.ama bunu ancak kendi başıma başarabileceğimi düşündüm.ya ben herşeyden vazgeçmiştim aslında istiyordum ama yapamıyordum başaramamaktan korkuyordum,kendime eskisinden daha fazla bakmaya başladım kendime güvenim geldi,eski yaşananları tecrübe olarak aldım,çünkü telafisi yoktu ve 2. kere aynı hatayı yapmayacak kadar kısaydı hayat.kendime gelmeliydim.bu düşünceler aklımı başıma getirdi.

aynı sorun bende de var ..
elımı kaldırmaya halim yok ..
önumde yıgılı iş var hepsi benı beklıyor ve zaman su gb akıyor ustelık geçen zamanın telafiside yok bunu bıle bıle öyle duruyorum.. hiçbişey yapmıyorum .. eskiden kendıme hıcbısey yapmadgım ıcın kızardım sımdı kızamıyorum kendıme kızmaktan bile acizim ..

ya galıba rahat batıyor .. ben sorun olarak bunu buldum ..
ne bıleyım eskıden rahat nefes alcak gunum yoktu ama çırpınır çabalardım .. sımdı olan rahatlık içinde aciz kaldım .. dibe vurdum
benım kıde bır tuhaf .. ne dıyeyım Allah islah etsın

Back
X