• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

azim karar hedef hırs SABIR

neyzen firdevs

hakikat avcısı
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
91
34
18
:KK9:arkadaşlar an itibariyle diyete başladım.
kendime özel bir liste hazırlamadım. zira uymak zor oluyor bu listelere.Ben yalnızca nelerden uzak durmam gerektiğini ve diyetin olmazsa olmazlarını belirledim. eşimden de bu süreçte bana destek olması için yardım istedim.yani diyetisyenim eşim olacak ne de olsa bir kontrol mekanizması olması iyidir.
Başlamadan önce dahiliyeye giderek bir takım testler yaptırmayı ihmal etmedim.kan,şeker,idrar vs...
Amacınız hic bir zaman bir haftada on günce bes on kilo vermek olmasın. Zira zayıf olmaktansa önce sağlıklı olmayı tercih ederim.
Bu süreç insana eminim istikrarın yanında öz güven kazandıracak ve daha bir çok getirisi olacak.
Kilo vermeyi başarabilirsek istedikten sonra insan elinden hicbir şeyin kurtulamayacağını da görmüş olacağız,belkide gerçekleştirmek istediğimiz başka projelerimizi de hayata geçirmenin zamanı geldiğini,sabırla her işin tıkırında yürüdüğünü farketmiş olacağız.:KK5:

katılmak isteyen gelsin yoldaş olalım :)):KK55:

merhaba canım hoşgeldin bu işi ciddiye alıp test yaptırman en mantıklısı olmuş sana bu yolda başarılar diliyorum:KK15:

Back
X