azimli ve kararlı;)

scrpn789

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
75
9
13
28
arkadaşlar fazlalıklarımızdan şikayetçiyiz genelimiz.ben birbirimizi motive edip yararlı bilgiler sunmak için hepinizi konuşmaya davet ediyorum sağlıklı diyet en güzeli.zayıf olmak çok güzel birşey hele de zayıflamak için emek harcadığımızda o tartıya çıktığımızda gördüğümüz sonuç bizi mutlu ediyorsa bu daha da güzel bişey.ve ben inanıyorum ki bu baş koyduğumuz yolda birlikte elele bu işin üstesinden geleceğiz:) desteklerinizi bekliyorum ve hepinize mutlu günler diliyorum:))

arkadaşlar fazlalıklarımızdan şikayetçiyiz genelimiz.ben birbirimizi motive edip yararlı bilgiler sunmak için hepinizi konuşmaya davet ediyorum sağlıklı diyet en güzeli.zayıf olmak çok güzel birşey hele de zayıflamak için emek harcadığımızda o tartıya çıktığımızda gördüğümüz sonuç bizi mutlu ediyorsa bu daha da güzel bişey.ve ben inanıyorum ki bu baş koyduğumuz yolda birlikte elele bu işin üstesinden geleceğiz:) desteklerinizi bekliyorum ve hepinize mutlu günler diliyorum:))
Inşallah cnm ya inşallah zayiflariz

inşallah:)tek isteğim o ama bu tek başına sıkıcı olur diye düşündüm bpyle başkalarıyla konuşarak dertleşerek daha motive olur ve sıkı sıkıya bağlanırız diye düşünüyorum :)

mesela şimdi akşam yemeğinde biraz yeşillik içine bir kaşık pilav ve biraz tavuk koydum limon sıktım biraz acı pul biber koyup karıştırdım ve yedim cidden doyurucu oluyor;) biraz sonra yeşil çayımı içeceğim ve sonrasında da egzersiz hareketleri yapıp günümü bitireceğim:) mekik çekmeye dun başladım 10 tane ile bugün hedef 15:)

bu arada ben 18 yaşındayım 1.70 boyunda ve maalesef 80 kiloyum şimdilik hedef 68 ve inşallah da olur :*)

Gayet iyi cnm yediklerin verirsin inşallah işte yeter ki.ben de yeni başladım sayılır 20 yaşındayım boyum 170 kilom 69 benim de Günlüğüm var motive edici oluyo gerçekten. Ama ben bazı sebeplerden bozmustum bugün resmen diyeti çok üzüldüm yarından itibaren çeki düzen vereceğim kendime.sen de azimli ol ben gelirim buralara motive ederim seni:KK66:

çok çok teşekkür ederim yanımda olduğumuzu bilmek gerçekten çok iyi hissettiriyor:)

Back
X