- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
sizbir musevinin yada hristiyanın normal vatandaş görünümünde ,din adına, kafe,engelliler hastahanesi yada müzikhol basıp masum halkı taradığını veya kendini patlatarak o insanları öldürdüğünü duydunuzmu. bir dini terör örgütü olarak.Ben yahudilerden çok korkuyorum mesela. Hiç korkan var mı? Katliamlarını dünyanın gözü önünde yapıyor dur diyen var mı? Bu dünyada katledilen müslüman sayısı nedir? Amerika ırak ta ne kadar insan öldürdü. Bir sorun var mı? Biz onlardan korkmuyoruz, onlar birbirinden korkmuyor ama her ne hikmetse biz hep katil oluyoruz korkulan oluyoruz. Ya onların amacı bu zaten. Müslümanları sevmiyorlar bir bahane buluncada hiç kaçırmıyorlar. Ama bunlara hak veren müslümana ne demeli? Ben müslümanlar suçsuz demiyorum. Hatta çok suçluyuz bunu biliyorum. Ama milyonlarca insan katledip sonra da dönüp Müslümanları barbar diye suçluyorlar. Bir kesim de aaa çok haklısınız diyor. Dinime küfreden müslüman olsa bari sözü tam açıklıyor durumu.
sizbir musevinin yada hristiyanın normal vatandaş görünümünde ,din adına, kafe,engelliler hastahanesi yada müzikhol basıp masum halkı taradığını veya kendini patlatarak o insanları öldürdüğünü duydunuzmu. bir dini terör örgütü olarak.
bilmiyor. onları çokmu bilgili sanıyorsunuz bimiyorlar ve korkuyorlar.. gel onlara anlat. adam yaşadıklarını biliyor.Müslümanlığın böyle olmadığını tüm dünya biliyor. Herkes biliyor. Saçma salak bir örgüt müslümanım dedi diye tüm müslümanlar manyak mı oldu. Bunca şeyi yapanların müslümanım demesi hiç birşey ifade etmiyor. Çünkü islam bu değil. Yani şimdi hristiyanlığı laf olsun diye ağzına alıp türlü katliamlar yapan bir örgüt olsa tüm Hristiyanlar terörist mi olacak. Ayrıca sonuç ne olursa olsun. Katledilen insan. Bebek Çocuk kadın yaşlı erkek. Nasıl ve ne şekilde öldürüldükleri önemli mi
Haklı olduğunuz taraflar çok.Ben yahudilerden çok korkuyorum mesela. Hiç korkan var mı? Katliamlarını dünyanın gözü önünde yapıyor dur diyen var mı? Bu dünyada katledilen müslüman sayısı nedir? Amerika ırak ta ne kadar insan öldürdü. Bir sorun var mı? Biz onlardan korkmuyoruz, onlar birbirinden korkmuyor ama her ne hikmetse biz hep katil oluyoruz korkulan oluyoruz. Ya onların amacı bu zaten. Müslümanları sevmiyorlar bir bahane buluncada hiç kaçırmıyorlar. Ama bunlara hak veren müslümana ne demeli? Ben müslümanlar suçsuz demiyorum. Hatta çok suçluyuz bunu biliyorum. Ama milyonlarca insan katledip sonra da dönüp Müslümanları barbar diye suçluyorlar. Bir kesim de aaa çok haklısınız diyor. Dinime küfreden müslüman olsa bari sözü tam açıklıyor durumu.
bakın ikide bir müslümanlık bu değil diyorsunuz da.Müslümanlığın böyle olmadığını tüm dünya biliyor. Herkes biliyor. Saçma salak bir örgüt müslümanım dedi diye tüm müslümanlar manyak mı oldu. Bunca şeyi yapanların müslümanım demesi hiç birşey ifade etmiyor. Çünkü islam bu değil. Yani şimdi hristiyanlığı laf olsun diye ağzına alıp türlü katliamlar yapan bir örgüt olsa tüm Hristiyanlar terörist mi olacak. Ayrıca sonuç ne olursa olsun. Katledilen insan. Bebek Çocuk kadın yaşlı erkek. Nasıl ve ne şekilde öldürüldükleri önemli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?