Erkek İnfertilitesi Azosperm değilmişş

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Mavili hatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.523
994
53
Selam hanımlar ben aranızda yeniyim uzun zamandır takip ediyorum buraları. 2 yıldır evliyim 1 yılı geçkin korunmuyoruz o ara önce ben gittim doktora herşey temiz çıktı sonra eşim gitti doktor azosperm deri normal yolla gebelik olmaz önce ameliyat 0 sperm yıkıldık eşim tedavi için beklemek istedi o zamanlar benim ısrarlarım sonucu 2 ay önce tekrar gittik ve 15 bin sperm sadace sayı sınırda başka problem Yok şükür be bizim yıpranmamız üzülmemiZ boşuna çıktı hemen hemen 8 ayda belli daha uzun zamanda sonuç değişmiş umudunuzu kaybetmeyin kızlar geçen ay hsg çekildim ondada bi sorun çıkmadı doktorumuz bekleyin şimdilik aşılmayı Bikaç ay sonraya erteleyelim dedi inşallah Allah hepimizin gönlündekini versin.

Son düzenleme:
Merhaba arkadasim ikinci sperm testini ayni hahastanede mi yaptirdiniz birde kac aay arayla yaptirdiniz ? Bu surec icinde bisey kullandiniz mi ?

Merhaba hayır canım farklı hastahanelerde yaptırdık ikiside özeldi 1 seneye yakındı arası yanş kendi çapımızda 2 farklı kür uyguladık çok şükür sperm sayısı çoğaldı

Merhaba canım birini aktara yaptırdık keçiboynuz ağırlıklı bi kürdü özel hazırladı diğeri bizim yaptığımız bala zencefil zerdeçal Tarhan otu bunlar gramlı bunu tükettik hergğn 1 hurma zemzem suyu içti eşim . Henüz bi hamilelik olmadı ama Allah büyük inşallah hepimize nasip etsin

Amin canım bu çabalarımız boşa çıkmaz inşallah bende 1 yıllık evliyim korunmadığımız halde bi gelişme olmayınca önce ben gittim sıkıntı çıkmadı eşim gitti 11 milyon sperm ve ileri hareket 0 çıktı ultrason çekilmemişti eşimde sonra 3 ay ara verdik doktora gitmeyi ilaç ta kullanmadık sadece keçiboynuzu kürü pekmezi fındık fıstık ne varsa yedi sonuç 3 ay sonra araştırma hastanesine gittiğimizde hormonları temiz çıktı semen analizi ise 9 milyona düşmüştü ileri hareket yine sıfır ultrason çekildi varikosel çıkmadı daha salı günü tekrar gideceğiz doktora bu neden olabilir eşim çok üzülüyor kendini kusurlu görüyor ilaçla düzelir mi ki

Canım Önce Allah yardım etsin şifa versin hepimize inşallah düzelir ki bence düzelir erkek vücudundaki spermler 3 ayda bi kendini yeniliyo umutsuzluk yok mutlaka bi çözümü var bide tedavi deneyin belki şifası oradadır az sperm sayısıyla bebiş bekleyen çok Allah isteyen herkeslere bizede nasip etsin

İnşallah ya ilaçtan önce pekmezler ballar karışımlar yedi 3 ay sonra 2 milyon daha düştü şaka gibi stresten de olabiliyormuş eşim esnaf stresli bi işi var ondan mı acaba

Psikolojide çok etkiliyo kafaların rahat olması şart yine şükür varikosel çıkmamış inşaşlah ilaç tedavisine cevap verir bize yine destek olmak düşüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…