• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Azosperm esi olan kac kisi var

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Azospermi eşleri

• Evet

OY: 9 81,8%
  • Hayir

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .

Amine96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
218
68
98
28
Merak ettim eşim azospermi kadınlar kulübünde kaç kişinin esi azospermi

Selam Benim Esim Azo sperim hastasi idi Biz esimi tedavi etdik Bakude Doktor Arman Abdulah Ozdemir cok sukur simdi ikiz cocugumuz var

Merhaba Kızlar bu sonuca göre eşim azospermi mi

Eklentiler

• IMG_20191023_144632.webp
    IMG_20191023_144632.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 49
Geçmiş olsun canım en aızndan ölü ve canlı nadir var sizde biz de hiç yok hiç çıkmıo biz azospermiyiz mesela. Size de azospermi tanısı konulur mu bilmiyorum ama normal yolla hamile kalman zor gbi Bu sonuca göre iyi bir ürolog bulup tedaviyle sizde artış olur bence

Allah şifa versin iyi bir tüp bebek merkezi ve bir de olda iki de olsa olan spermleri dondurun sonra iyi bir ürologla/andrologla sayı ve kalitenin artması için tedavi olun şifaylakalın

Geçmiş olsun canım en aızndan ölü ve canlı nadir var sizde biz de hiç yok hiç çıkmıo biz azospermiyiz mesela. Size de azospermi tanısı konulur mu bilmiyorum ama normal yolla hamile kalman zor gbi Bu sonuca göre iyi bir ürolog bulup tedaviyle sizde artış olur bence
Sana da geçmiş olsun canm Allah şifa versin inşallah. Azosperm beni çok korkuttu süreci daha zor olduğu için. Bu testte böyle çıkınca merak ettim çok sağol canım

Sana da geçmiş olsun canm Allah şifa versin inşallah. Azosperm beni çok korkuttu süreci daha zor olduğu için. Bu testte böyle çıkınca merak ettim çok sağol canım
Saol canım beterin beteri var öle düşün biz de ilk öğrendiğimizde uzun süre atlatamadık şoku sizin canlı da cansz da olsa tek tük sperm var en azndan tese olsanız bile çıkar bence biz de hiç çıkmıo fsh değeri çok yüksek eşimin tedaviye başladık bakalım yeni inşallah iyi haberler alırız 🙏

Kızlar dilerim buradaki herkes bir gün hayırlısıyla çocuğuna kavuşur,tabi bende dahil:) Amin amin...

benim esimde genetik cok korkuyoruz sperm cikmicak diye suan beni hazirliyolar igneleri kullaniyorum 1 hafta 10 gune kadar mikro tese olucak 😪
Bebeğini kucağına alacağın günleri de burada göreceğiz canım benim morelini çok yüksek tut :dua:

Back
X