Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varimda cnm toplam kaç kişiyiz bu mücadeleyle uğraşan kişilerDiger topikte gorursun zaten canm herkes oraya yaziyo bir cok kisi var bende dahil.
Hmm cnm anladımValla herkes oraya yaziyoya ondan dedim canm bazilarida okuyor sadece yazmiyor.
Allah analı babalı büyütsün.Selam Benim Esim Azo sperim hastasi idi Biz esimi tedavi etdik Bakude Doktor Arman Abdulah Ozdemir cok sukur simdi ikiz cocugumuz var
Tedaviniz ne kadar sürdü pekiSelam Benim Esim Azo sperim hastasi idi Biz esimi tedavi etdik Bakude Doktor Arman Abdulah Ozdemir cok sukur simdi ikiz cocugumuz var
sanırım değilMerhaba Kızlar bu sonuca göre eşim azospermi mi
Ne peki canım neden hiç bir değer çıkmamışsanırım değil
Geçmiş olsun canım en aızndan ölü ve canlı nadir var sizde biz de hiç yok hiç çıkmıo biz azospermiyiz mesela. Size de azospermi tanısı konulur mu bilmiyorum ama normal yolla hamile kalman zor gbi Bu sonuca göre iyi bir ürolog bulup tedaviyle sizde artış olur benceMerhaba Kızlar bu sonuca göre eşim azospermi mi
Allah şifa versin iyi bir tüp bebek merkezi ve bir de olda iki de olsa olan spermleri dondurun sonra iyi bir ürologla/andrologla sayı ve kalitenin artması için tedavi olun şifaylakalınMerhaba Kızlar bu sonuca göre eşim azospermi mi
Sana da geçmiş olsun canm Allah şifa versin inşallah. Azosperm beni çok korkuttu süreci daha zor olduğu için. Bu testte böyle çıkınca merak ettim çok sağol canımGeçmiş olsun canım en aızndan ölü ve canlı nadir var sizde biz de hiç yok hiç çıkmıo biz azospermiyiz mesela. Size de azospermi tanısı konulur mu bilmiyorum ama normal yolla hamile kalman zor gbi Bu sonuca göre iyi bir ürolog bulup tedaviyle sizde artış olur bence
Saol canım beterin beteri var öle düşün biz de ilk öğrendiğimizde uzun süre atlatamadık şoku sizin canlı da cansz da olsa tek tük sperm var en azndan tese olsanız bile çıkar bence biz de hiç çıkmıo fsh değeri çok yüksek eşimin tedaviye başladık bakalım yeni inşallah iyi haberler alırızSana da geçmiş olsun canm Allah şifa versin inşallah. Azosperm beni çok korkuttu süreci daha zor olduğu için. Bu testte böyle çıkınca merak ettim çok sağol canım
benim esimde genetik cok korkuyoruz sperm cikmicak diye suan beni hazirliyolar igneleri kullaniyorum 1 hafta 10 gune kadar mikro tese olucakTesekkur ederim . genetik
Bebeğini kucağına alacağın günleri de burada göreceğiz canım benim morelini çok yüksek tutbenim esimde genetik cok korkuyoruz sperm cikmicak diye suan beni hazirliyolar igneleri kullaniyorum 1 hafta 10 gune kadar mikro tese olucak![]()