Erkek İnfertilitesi azosperm liler!!!!! sperm sayisi 0 ama morfolojide bas kuyruk anomalisi bakilmis ???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

GEL PC PC

can oglum, bal oglum
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
240
41
98
İzmir
arkadaslar. azospermi mevcut esimde. kaan hocanin hastasiyiz. 1 aydir endol trental kullandik ve spermiyogram baktirdik. sonuc yibe ayni sperm sayisi sifir diger her sey ayni ama bu defa morfolojide bakilmis normal %70. bas anomalisi %20. kuyruk anomalisi %5 diye, sperm hic yoksa neye gore baktirlar morfolojiyi?? acaba olu spermler mi vardi, boler bir seyle karsilasan varmi aranizda. canli veya olu cikmasi bizim icin cok onemli. yarini bekleyemeyecegim cok meraklandim

arkadaşım belki cevabını almışsındır ama ben yine de bildiğimi paylaşmak istedim...sahip olunan spermlerin morfolojisinin tamamı ya da tamamına yakını anomali taşıyorsa sperm sayısına yok deniyor.yani sağlıklı dölleme kapasitesi olmadığından sanırım...eğer doğrusu başka türlüyse bizimle paylaşır mısın?
sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…