Erkek İnfertilitesi Azosperm Olup Hamile Kalanlar Anlatın

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaşlar bilgilerimi ve tecrumelerimi paylaşmak istedim .

7 yıl bebek sahibi olmak istedik hep eşimle ama eşimde azosperm vardı .bende de çikolata kisti dr cocuğunuz olmaz dedi.kestirip attı bizi yani moralimiz bozuldu. yaşadığımız şehirde fazla imkanlar ve özel hastane olmadığı için çok üzülüyorduk. eşim ve ben 6 ayda bir devlet hastanesine gidip test yaptırdık. eşim sperm testi yaptırıyordu bende adetimin 2 günü gidip kan testi yaptırıyordum. sonra bir siteyle tanıştım. üye oldum. buraya çanakkaleye geldiler. bize herşeyi anlattılar . maddi olanaksızlıklardan istanbula gidip tüp bebek yaptıramadık ben sonra araştırdım hem siteden hemde internetten.

keçiboynuzu kürü yaptım hem eşime sonra adanadan özel şalgam suyu getirtim. sabah akşam içirdim.ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama spermler için en sonunda eşimle karar verdik artık bebek olayını kapattık allahın bir bildiği vardır diye kafamızdan attık .

aslında herşey beyinde bitiyormuş . hiç beklemediğiz anda ben hamile kaldığımı ögrendim hemde 2 aylık olmuşum. şimdi 3 aylık meleknaz adında bir kızım var ....

allahım sizlerde yardım etsin hep dua ettim allahım bana bir evlat versin diye şimdi ise benim gibi evlat hasreti çekenler için dua ediyorum. allahım bana bu güzel duyguyu tatdırdın herkesede yaşat diyeeeeeeee

benmde bonibon gibi morale çok ihtiyacım var.bir hafta önce tese yaptırdık ama sonuç korktuğum gibi çıktı.çok üzgünüz ama malesef elimizden birşey gelmiyo.sadece bir mucize olur mu diye bekliyorum:(((

mucize minicik bir mucize ve sabır bizde bu yollardayız artık eşim kaan beye ankaraya gideceğiz 21 temmuzda oradaız ama kızlar üzüntüden 3 gündür kulağım çoook kötü duymuyo çok gürültülü duyuyorum dr üzüntü dedi bekleyecekmişiz 10 gün 1 ay geçermiş. ama böyle ne zor insan ancak hasta olunca anlıyo önce kendimiz için mutlu olmalıyız rabbim ol derse olur üzülmek ancak bize zarar veriyo. lütfen önce bizim sağlığımız önemli.

arkadaşlar neden kimse yazmıyo buraya? hamile kalan yok mu yaa...benm için en önmli konu başlığı burası şu anda.sabır ve güç için iyi haberler ihtiyacm var......

selam arkadaşlar bilgilerimi ve tecrumelerimi paylaşmak istedim .

7 yıl bebek sahibi olmak istedik hep eşimle ama eşimde azosperm vardı .bende de çikolata kisti dr cocuğunuz olmaz dedi.kestirip attı bizi yani moralimiz bozuldu. Yaşadığımız şehirde fazla imkanlar ve özel hastane olmadığı için çok üzülüyorduk. Eşim ve ben 6 ayda bir devlet hastanesine gidip test yaptırdık. Eşim sperm testi yaptırıyordu bende adetimin 2 günü gidip kan testi yaptırıyordum. Sonra bir siteyle tanıştım. üye oldum. Buraya çanakkaleye geldiler. Bize herşeyi anlattılar . Maddi olanaksızlıklardan istanbula gidip tüp bebek yaptıramadık ben sonra araştırdım hem siteden hemde internetten.

Keçiboynuzu kürü yaptım hem eşime sonra adanadan özel şalgam suyu getirtim. Sabah akşam içirdim.ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama spermler için en sonunda eşimle karar verdik artık bebek olayını kapattık allahın bir bildiği vardır diye kafamızdan attık .

Aslında herşey beyinde bitiyormuş . Hiç beklemediğiz anda ben hamile kaldığımı ögrendim hemde 2 aylık olmuşum. şimdi 3 aylık meleknaz adında bir kızım var ....

Allahım sizlerde yardım etsin hep dua ettim allahım bana bir evlat versin diye şimdi ise benim gibi evlat hasreti çekenler için dua ediyorum. Allahım bana bu güzel duyguyu tatdırdın herkesede yaşat diyeeeeeeee

cnm bebeğine allah sağlıklı uzun ömürler versin
bende 8 yıllık evliyim eşim bir tese 1 mikro tese geçirdi hiç sperm yok
testisler normal hormonlar normal genetik değil
sizdeki sorun tam olarak neydi:((
anlatırsan bizlere ışık olursun cnm..

Back
X