Azosperm Trabzon’da tüp bebek yaptıranlar

brmmne

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
24
2
16
26
Kızlar eşi azosperm ya da kriptozosperm olup Trabzonda tüp bebek yaptıranlar var mı? Kimde yaptırdınız sperm bulundu mu tese mi oldu. Bizim şöyle sperm çıkışı var ama çok az Ankara’da laboratuvar larda görünmüştü trabzonda da test verip orada tüp bebek yapmak istiyoruz ama tecrübelerinizi dinlemek isterim. Deniz kulaksız var medikalde tavsiye eder misiniz

Merhaba esimde de azospermi var tikanikliga bagli . İlk tupbebek tedavimizi fakülte hastanesinde yaptık sperm bulundu mikro tese de fakat negatif oldu sonucumuz . Şimdi medical de başladık biz vitamin takviye kullaniyoruz esim bi igne kullaniyo 1 ay kullanacak sonra doktor tese icin gun verecek. Güner kemal özgür bey var bize onu tavsiye ettiler .tecrübeli doktor olduğunu düşünüyorum

İlk olarak güner beye mi gittiniz tam olarak nasıl işledi süreciniz

Bende medicalparkta yaptırdım bizde sperm hızında düşüklük vardı o yüzden yaptık hasan beydi oğluşum 1 yaşında şu an ilk denemede tuttu 2 embriyo olmuştu bizim doktor ikisini koyarsak sende tutar dedi birinğ koydu ve tuttu oğlum 31 hafta doğdu gebelik zehirlenmesi yaşadım ben 43 gün medicalde yoğunbakımda kaldı çok şükür iyi şı an biz çok kötü günler geçirdik o yüzden diğer embriyomuzu imha ettirdik

Oyy maşallah barekallah ömrü bahtı güzel olsun sonucu güzel olmuş ya çok şükür en büyük imtihanınız o olsun. Hasan beyden memnun kalmış mıydınız iletişimi falan nasıl

İlk olarak güner beye mi gittiniz tam olarak nasıl işledi süreciniz
Ben hasan Tahsin sanisogluna gittim esimi urolojiye yönlendirdi kendisi de Güner beyi tavsiye etti ona gittik kan tahlili falan istedi takviye ve igne verdi 1 ay kullanacak

Merhaba öncelikle inşallah tez zamanda sonuca ulaşırsınız bizdede çok az çıkış var doktor nasıl bir yol önerdi? Hormon testi yaptırdınız mı?

Tüp bebek tedavisinde Hasan Bey'e güvenin ama malesef hastane pek iyi değil maddi manevi çok zorlar onada hazır olun. Hasan bey fazladan hiç birşey yapmaz , yaptırtmaz. Sayesinde tek toplama ilki kimyasal olsada 2. Transferde ikizlerim oldu. Onun öncesinde ortalama 7 doktor gördü beni ve gebelik elde edebilen tek doktorum olarak tarih yazdı.

Bende Hasan Tahsin beyde tedavi gördüm eşimde sperm DNA hasarını tespit etti . Takviye kullandı eşim 6 7 ay sonrasında opu oldu 2 adet dönemi sonrası transferim gerçekleşti . İlk denememde oğlumu kucağıma aldım . Hasan Tahsin bey çok babacan bir doktor biz çok memnun kaldık .

Merhaba 2 adet dönemi neden beklediniz acaba pkos mu var

Merhaba öncelikle inşallah tez zamanda sonuca ulaşırsınız bizdede çok az çıkış var doktor nasıl bir yol önerdi? Hormon testi yaptırdınız mı?
Bizim sürecimiz çoook uzun bir süreç hormon testleri ultrasonlar falan yapıldı uzun bir takviye kullanım sürecinden sonra sperm göründü ankara da tüp bebek yaptırdım ama olumsuz oldu o yüzden artık kendi bulunduğum yerde birde denemeyi düşündüm

Takviyeleri Hasan bey mi önermişti oraya bakılmaya gittiğinizde eşinizi de teste Hasan bey ki göndermişti yoksa ürolojiden ayriyeten randevu mu almıştınız

Takviyeleri Hasan bey mi önermişti oraya bakılmaya gittiğinizde eşinizi de teste Hasan bey ki göndermişti yoksa ürolojiden ayriyeten randevu mu almıştınız
Evet teste Hasan bey göndermişti takviyeleri de kendisi önerdi . Biz 8 senelik evli olduğunuz ve olumsuzda olsa herhangi bir gebelik olmadığından dolayı sperm testi ve DNA hasar testi istedi . Dna hasar testi 1 hafta 10 güne çıkıyor sonucu farklı laboratuvara gönderiliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…