- 17 Nisan 2016
- 1.576
- 937
- 123
Kizlar merabalar öncelikle formu iki senedir araliksiz takip ediorum tup bebek mi denemedik herseyi yaptik sonuc basarisiz neden cunku esim azospermi idi. Daha sonra keciboynuzu kuru kullanalim.ne kaybederix dedik esim 1 ay icti incir cekirdegi yagi ve e vitamini. Sayi 1 ay icinde iki senedir azo cikan sayi 70 milyona yukseldi. Lutfen rica ediroum israrci olun sabirli olun tedavide. Hitkisel seyler cok guzel cozum uretior. Bizzat yasadim artik doktorlar tup benege gerek.yok dogal yoldan hamile kalabilirsin dedj. Ama kuru kesince tabiki tekrr sayida dusme oldu 3 ila 6 ay dedi bana ibrshim saracin asistani. Deneyin pisman olmaz bir sey kaybetmezsiniz. 1 ayda hem esleriniz zinde hissedior hem istek artior hemde sayi cinkoyu asla unutmayin o da ileri hiz icin mutlaka onerilior. Yalniz esleriniz fsh tsh falan kan testi yaptirip gitsinler. Bir de varikosel oluo olmadiklarina baktirsinlar. Ozellikle buraya yazmak istedim. Insallah rabbim faydalanmayi nasi pp eder hepimize. Suan bir gebelik yok cunku 1 2 ay kadar suredir yukseldi