Erkek İnfertilitesi Azosperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pozitifce

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
12
4
16
32
merhaba 2.5 yıllık evliyiz. 16 sında spermbiyogram testi verdik ve sperm olmadığını öğrendik doktorumuz 2 hafta sonra tekrardan test verilmesini ve ve doppler çektirmemizi istedi. bunun dışında herhangi bir kan vs şeyler istenmedi şu an da. forumu genel olarak incelediğimde bazı sperm testi fotoğraflarının daha ayrıntılı olduğunu ve bir çok kan ve genetik gibi testler istendiğini gördüm. Sizlerden ricam bakılması gereken testleri çektirmemiz gereken usg / doppler gibi filmleri yazabilir misiniz ? Birde tekirdağ da oturuyoruz tekirdağ ya da istanbul da gidebileceğimiz bir doktor önerebilir misiniz ? Genel olarak Cemalettin Peru ve Hakan Özkul adını duyuyorum bunlar hakkında düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem. Şimdiden teşekkürler ve uzun yazdığım için kusura bakmayın.

Eklentiler

• IMG_4876.webp
    IMG_4876.webp
    76 KB · Görüntüleme: 200
Canım istanbulda andromed laboratuvarı var orda semen analizi yani detaylı soerm testi yaptırmanız gerekiyor sonra araştırma hastanesinde genetik test yaptırmanız gerekiyor. Hangi doktora giderseniz mutlaka bunları ister tedavisiz mikro tese ye kesinlikle yanaşmayın

Hakan özkulu boşver çok fazla şikayet var alanın elinde kalıyor ilaçlar. İstanbulda mehmet murat başar, muhsin balaban, celalettin peru, bülent erol var diye biliyorum bu konuyla ilgilenen. Bizde de sperm 0 tesede olumsuz. Ne olursa olsun tese olmayın tedavi olmadan. Celalettini düşünebilirsiniz hormon ilaçlarını bitkisellerle dengeliyor

Celalettin perunun sayfasında liste var test listesi ordan bakabilirsin eksiksiz çünkü.
Fah prolaktin testesteron lh hormonları ve detaylı kan testi mutlaka vermelisin ayrıca genetik

Bwnim eşimin doktoru şişli memorial mehmed murad başar. Kendisini öneririm durum neyse söylüyor başarı şansı vs tüm testleri isteyip karar veriyor sürece

Tedavi oldunuz mu peki
Eşimin sperm testinde hiç çkkış yoktu. Genetik testinde birtek problem vardı. Doktor tıkanıklılıktan şüphe ediyodu o yüzden tedavi olmadık microtesada ya çıkıcaktı ya çıkmayacaktı yüzde elli şans verdi doktor. İki durumun da tedavisi yok çünkü. Kullanabileceği bir ilaç yoktu yanğ eşimin. Doktorun dediği gibi de tıkanıklılık varmış eşimde kromozom problemi haricinde.

Eşimin sperm testinde hiç çkkış yoktu. Genetik testinde birtek problem vardı. Doktor tıkanıklılıktan şüphe ediyodu o yüzden tedavi olmadık microtesada ya çıkıcaktı ya çıkmayacaktı yüzde elli şans verdi doktor. İki durumun da tedavisi yok çünkü. Kullanabileceği bir ilaç yoktu yanğ eşimin. Doktorun dediği gibi de tıkanıklılık varmış eşimde kromozom problemi haricinde.
Sz mikro tese mi oldunuz canım tıkanıklıkta tesa yapıyorlarda şırıngayla alıyorlar spermleri

merhaba 2.5 yıllık evliyiz. 16 sında spermbiyogram testi verdik ve sperm olmadığını öğrendik doktorumuz 2 hafta sonra tekrardan test verilmesini ve ve doppler çektirmemizi istedi. bunun dışında herhangi bir kan vs şeyler istenmedi şu an da. forumu genel olarak incelediğimde bazı sperm testi fotoğraflarının daha ayrıntılı olduğunu ve bir çok kan ve genetik gibi testler istendiğini gördüm. Sizlerden ricam bakılması gereken testleri çektirmemiz gereken usg / doppler gibi filmleri yazabilir misiniz ? Birde tekirdağ da oturuyoruz tekirdağ ya da istanbul da gidebileceğimiz bir doktor önerebilir misiniz ? Genel olarak Cemalettin Peru ve Hakan Özkul adını duyuyorum bunlar hakkında düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem. Şimdiden teşekkürler ve uzun yazdığım için kusura bakmayın.
Bizde kriptozoospermi bizde 2 yıldır mücadele ediyoruz. Sperm testi 3 kez veriliyor sonra dopler film ardından Hormon testi genetik test ona göre tedavi

Sz mikro tese mi oldunuz canım tıkanıklıkta tesa yapıyorlarda şırıngayla alıyorlar spermleri
önce o işlemle başladı doktor ancak orda bulunan spermler azmış ve şekil bozukluğu varmış. bu yüzden doktor bey işlem sırasında eşimin onayını alarak micro tesa işlemine devam etti. zaten tesa işlemini de micro tesaya geçme ihtimali olduğu için ameliyathanede gerçekleştirdi ne olur ne olmaz diye. bu şekilde oldu yani bizim.

Konu üzerinde zaman geçmiş suan ne durumdasınız bilmiyorum ama bizde Tekirdağ-Çorlu da ikamet ediyoruz. Eşimde de azoosperm mevcut hormon değerli genetik testleri herşey normal. Şuan bahçeci de tedavi görüyor eşim Bülent hocaya.
biz buzamana kadar tüm hormon tahlilleri, 2 tane ayrı yerlerden farklı zamanlarda spermiyogram, doppler ultrason, ve inhibin b testi yaptırdık, ayrıca 2 tane farklı üroloji dr dan detaylı muayene yaptırdık. Sizin de enazından bunlar elinizde olsunki süreç hızlansın.

Konu üzerinde zaman geçmiş suan ne durumdasınız bilmiyorum ama bizde Tekirdağ-Çorlu da ikamet ediyoruz. Eşimde de azoosperm mevcut hormon değerli genetik testleri herşey normal. Şuan bahçeci de tedavi görüyor eşim Bülent hocaya.
biz buzamana kadar tüm hormon tahlilleri, 2 tane ayrı yerlerden farklı zamanlarda spermiyogram, doppler ultrason, ve inhibin b testi yaptırdık, ayrıca 2 tane farklı üroloji dr dan detaylı muayene yaptırdık. Sizin de enazından bunlar elinizde olsunki süreç hızlansın.

Sonuç yok bizde tüm testlerimiz bitti hepsi normal tese için gün beklerken korona belası geldi herşey imiz kaldı geçen gittik hastaneye. Şuan tüp bebekte yapmıyorlar eylülde kurul toplanıp karar verecekmiş. Ama artık yıldım bıraktım

hemşire olduğum için ne yazık ki hala gidemedim ama inşallah bu ay içinde celalettin beye gitmeyi düşünüyorum testlerin hiç birini yaptıramadım daha hızlandırılmış olarak onları yaptırmaya başlıcaz umarım. spermbiyogram üni hastanesinden mevcut ikincisini celalettin hoca andromedden istediği için doppler ve ikisini orada yaptırmayı düşünüyorum ama hormon testlerini üni hastanesinde girdiricem inşallah. sizin tedavi durumunuz ne durumda acaba açıkcası bahçeci ye mi gitsem direk diye düşünmüyor değilim üni den oraya gelen kadın doğum hocalarımızda mevcut ama kafam çok karışık :KK43: bir yerden başlasam devamı gelecek ama bir türlü başlayamadım bir yandan covid bir yandan hastalar iş yoğunluğu derken hastalarımız iyileşiyor ama elimiden zamanım akıp gidiyor asihan asihan

Back
X