Merhaba, azospermle ilgili çok detaylı bilgim yok, yani yeni tedavileri, alternatif yöntemlerle ilgili. Maalesef ki yolunuz tüp bebek tedavisinden geçecek. Kısa sürede yolculuğunuzu mutlu bir şekilde tamamlamanızı dilerim. Azospermle ilgili site içerisindeki başlıklara da göz atarsınız zaten.
Önce sakin olun
Eğer sperm analizini devlet hastanesinde falan yapyırdıysanız İyi bir labaratuvarda tekrar tahlil yaptırın
Eğer yinede sperme rastlanmazsa bir ürologla görüşün. Tese ve mikrotese ile ilgili bilgi verecektir size.
Evet 6 aya yakin bir ilac tedavisi olduk. Hic bisey cikmadi dediler. Dünya basima yikildi sandim. Cok agladim. Ne dusunecegimi ne yapacagimi bilemez haldeyim
Evet 6 aya yakin bir ilac tedavisi olduk. Hic bisey cikmadi dediler. Dünya basima yikildi sandim. Cok agladim. Ne dusunecegimi ne yapacagimi bilemez haldeyim
Çok üzüldüm. Ama bıkmadan tedavinize devam edin.
Genetik testi yaptırdınız mı?
Her seye iyice bakıldı mı?
İkinci kez veya daha fazla tese olup bulunan kişiler var.
Dogru tedavi cok önemli.
Benim eşim bu ay tese olacak.
Allah yardımcımız olsun insallah
Çok üzüldüm. Ama bıkmadan tedavinize devam edin.
Genetik testi yaptırdınız mı?
Her seye iyice bakıldı mı?
İkinci kez veya daha fazla tese olup bulunan kişiler var.
Dogru tedavi cok önemli.
Benim eşim bu ay tese olacak.
Allah yardımcımız olsun insallah
Biz evleneli 1 yil oldu. Biraz acele ettim tese icin. Simdi celalettin hoca ile baslicaz. Bugun tahlil verdi. Genetik testte bir sıkıntı yok dedi eşim. Siz tedavi oldunuz mu tese icin. Olmayin hemen tese diyorlar.
Biz evleneli 1 yil oldu. Biraz acele ettim tese icin. Simdi celalettin hoca ile baslicaz. Bugun tahlil verdi. Genetik testte bir sıkıntı yok dedi eşim. Siz tedavi oldunuz mu tese icin. Olmayin hemen tese diyorlar.
Biz 2 yıldır evliyiz. Azosperm oldugunu ögreneli 1 yıl oldu. Tedavi görduk ve daha yeni tese için hazırsın dedi doktor.
bizde de hicbir sıkıntı yok, hersey normal.
Biz Ankara’dayız. Bilindik bir doktorda tedavi görduk bakalım hayırlısı umarım bulunur.
Biz 2 yıldır evliyiz. Azosperm oldugunu ögreneli 1 yıl oldu. Tedavi görduk ve daha yeni tese için hazırsın dedi doktor.
bizde de hicbir sıkıntı yok, hersey normal.
Biz Ankara’dayız. Bilindik bir doktorda tedavi görduk bakalım hayırlısı umarım bulunur.
Bizde öğreneli 1 ay bile olmadı . Çok düşünmemeye çalışıyorum ama geceleri dişlerimi sıkıyorum , başım sürekli ağrıyor. En kötüsü hiç birşey yokmuş gibi davranmaya çalışmak.
Bizde öğreneli 1 ay bile olmadı . Çok düşünmemeye çalışıyorum ama geceleri dişlerimi sıkıyorum , başım sürekli ağrıyor. En kötüsü hiç birşey yokmuş gibi davranmaya çalışmak.