• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azosperm

Teseden korkmayın teseden bir iki sperm elde edip tüp bebekle hamile kalan çok var en azından bir yolu var öyle düşünün

Merhaba eşim ve ben 29 yaşındayız 2 yıllık evliyiz 1 senedir çocuk düşünüyoruz fakat olmadı ilk başta sorunun kendimden kaynaklığını düşündüm bu süre zarfında 3 defa kadın doğum uzmanıyla görüştüm herhangi bi problem olmadığını söyledi daha sonra eşim spermiogram testi verdi sonuç çıkmadı ve bize perhizle tekrar vermemiz gerektiğini söylediler biz tekrardan verdik yine sonuç çıkmadı yine aynı şeyi söylediler fakat biz perhiz süresine dikkat ediyorduk ben kendimde hemşireyim tüm şartları sağlayıp o şekilde gitmiştik ikisinde de sonra laboratuvarla görüşmek istedim sonucu okuyan kişiyle görüştüm bana meninin sıvılaşmadığını o yüzden sonucu okuyamadığını söyledi 4 gün sonra tekrar verin dedi tekrardan verdiğimizde çok kötü bi sonuçla karşılaştık tüm parametrelerde N.A yazıyordu doktor azospermi olduğunu tüp bebek merkezine gitmemiz gerektiğini tese ile sperm bulunabileceğini söyledi fsh 2.52 lh 4.05 prolaktin 9.34 bu durumda bana önereceğiniz bi şey var mı celalettin Peru yu övüyorlar acabaa bize yardımcı olabilir mi
Merhaba benim eşimde azosperm 5 defa tese oldu üstelik 5 tüp bebekte negatif sonuçlandı artık bütünn herşeyi bıraktık sonra karşımıza mine hoca çıktı mine karmelli bizi etimesgut a life hastanesinde mesut tül diye bir üroloji doktoruna yönlendirdi ve eşim 1 sene tedavi oldu en sonunda sperm çıkışı oldu ve onları dondurduk sonra bende onu oldum ve 8 embriyom oluştu pazartesi günü 2 tanesini transfer edecekler 15 yıldır bekliyoruz artık nasip sizinde iyice bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim direk tese yaptırmayın ben cahildim ne dedilerse aa bunlar iyi doktor onlardan iyisini mi bilirim diye düşünerek ne dedilerse yaptım sonu hüsran

Merhaba benim eşimde azosperm 5 defa tese oldu üstelik 5 tüp bebekte negatif sonuçlandı artık bütünn herşeyi bıraktık sonra karşımıza mine hoca çıktı mine karmelli bizi etimesgut a life hastanesinde mesut tül diye bir üroloji doktoruna yönlendirdi ve eşim 1 sene tedavi oldu en sonunda sperm çıkışı oldu ve onları dondurduk sonra bende onu oldum ve 8 embriyom oluştu pazartesi günü 2 tanesini transfer edecekler 15 yıldır bekliyoruz artık nasip sizinde iyice bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim direk tese yaptırmayın ben cahildim ne dedilerse aa bunlar iyi doktor onlardan iyisini mi bilirim diye düşünerek ne dedilerse yaptım sonu hüsran
Süreç gerçekten yıpratıcı imiş insan icine girmeyince anlamıyormus günlerdir içten içe ağlıyorum ama etrafa gülücükler saçıyorum koskoca 15 sene rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin size

Süreç gerçekten yıpratıcı imiş insan icine girmeyince anlamıyormus günlerdir içten içe ağlıyorum ama etrafa gülücükler saçıyorum koskoca 15 sene rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin size
Aminnn canım sende içine atma hasta olursun Allah kerimdir güzel bir doktor bulun eşin tedavi olsun inşallah keseye gerek kalmaz ve kolaylıkla ilk seferinde bebeğini kucağına alırsın

Back
X