• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

azosperm

tüp bebeklemi hamile kaldın benimde eşim azospermli

mrb benımde eşim azospermdı ve fsh 40 cıvarıydı m.tesede sperm bulundu çok şükür ikizlere 5 haftalık hamıleyım

benimde eşimde sperm bulundu çok şükür , ama arkadaş sanırım vaşka cevap yazmıyacak

olablr hayırlı olsn gülencm çok sevndm tüpe nezamn baslıyorsunuz nerde yaptırıyosn ? işlallah güzel haberlerini kutlar bizim bölüme güzel bir haber daha kısa zamnda verrz

gülencim merhaba tüpbebek yaptırdık umut tup bebekte doktorum levent konurdu eşimi tansel kaplancan amaliyat etmişti 26 sperm bulunmuştu 10 embriyom oldu 3 tanesinden 1 i tuttu fakat sunu anlamadım eşin amaliyata girmeden önce senide tedaviye almadılarmı eşinde bulununca yumurta toplanmadımı çünkü amaliyatta bulununca yumurta toplayıp 2gün içinde döllendiriyolar spermler bulununca ne yapıldı

canım denendi ilk denememde tutumadı
4 tüp sperm alındı eşimden 3 donduruldu 1 tüp le denendi 15 tane döllendi 3 tane 1.kalite rahime kondu ama malesef
mayıs ayında tekrar dondurulmuş spermlerle denicem benim dr mustafa bahceci
eşiminki tansel kaplancan

sizlerin ilk denemelerindemi tuttu

hayırlısıyla inş sizdede sperm bulunur canım

mrb benımde eşim azospermdı ve fsh 40 cıvarıydı m.tesede sperm bulundu çok şükür ikizlere 5 haftalık hamıleyım

suan formada açık olan var mı aceba yeni üye oldum da nasıl mesaj yazacağımı da bilemedim eğer formda açık olan varsa cvp verebilir mi?

suan formada açık olan var mı aceba yeni üye oldum da nasıl mesaj yazacağımı da bilemedim eğer formda açık olan varsa cvp verebilir mi?

canım erkek infertiletisindeki azospermi topiğine git, orda soruların olursa sana yardımcı olurlar arkadaşlar..

Arkadaşlar merhaba,

Ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz 1.yılın sonunda eşim de azosperm problemi olduğunu öğrendik.Dr hemen tüp bebek dedi.
Hormon testlerinde FSH 14gibi bir değer çıktı.Hemen tüp bebek tedavisine başladık eşimde mikro tese de sperm bulundu aynı gün benden de yumurta toplama işlemi yapıldı.
8 embiryomuz oldu.3.günün sonunda ilk transferimim yaptırdık.İlk transferde 3 embiryo konuldu ve maalesef tutmadı.İkinci transferde 5 embiryo konuldu malesef onlar da tutmadı.
Hiç bir genetik arştırması yaptırmadık onun dışında eşim ürolog muyanesine de gitmedi.Bu süreci yaşayanlar olarak neler öneriyorsunuz?
Dr değiştirmei düşünüyorum önereceğiniz Dr ve tüp bebek merkezleri konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var.

Hikayelerinizi okudukça ümitleniyorum.İnşallah bende buraya bir gün başkalarına umut verecek güzel şeyler yazmak istiyorum

Teşekkürler

merhabalar benim eş,mede yeni tanı konuldu azospermi :((
yalnız benim doktorum bende bi sorun olmayınca eşimin üroloğa gtmesini söyledi ve öyle öğrendik 2 . gün bugün vehala kendime gelemdim dnya başıma yıkıldı sanki sizin yorumlaru okuyorum umutlanıyorum biraz olsun ama napmam gerekiyor kime gitmeliyim bilmiyorum istanbuldan bir kaç tüp bebek emrkesi önerdiler ama emin değilim yorumlarınızı bekilyorum teşekkrler..

Back
X