Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba canım..bizde kaan hocanın hastasıyız ve azospermden tedavi oluyoruz..ama çok şükür azda olsa azoyu atlattık canım biz..hocayı önce netten bulduk, mail attık test sonuçlarını ve saolsun bize 1 ay ilaç tedavisi uyguladı, sonra sperm çıkışı oldu ve bu kurban bayramı sonrası yanına gittik..tekrar klomen ve proxeed plus verdi, şubatta tüp bebek yapalım dedi ancak biz yazı bekleyelim diyoruz..inş sizde en kısa sürede sonuç alırsınız canım..kaç testten sonra azosperm teşhisi kondu canım? asla sıkma canını ve bol dua et, inş güzel sonuçlar alırsınız..
canım teşekür ederim benim hikayem çokkkkkkkkk uzun 11 yıllık evliyim 7 yıl önce öğrendim önce hemen hiç araştırılmadan tüp bebek tuzağına düştük biz hemde 3 kez denedik ama tutunamadı olmadı kaan hocayı nette tanıdım bir gideyim dedim şimdi ilaç tedavisi verdi 15 günlük onu kullanıp bakcaz sizin azosperm neye bağlı olduğunu söyledimi yıkanıklık falanmı var yani inşallah RABBİM hepimizin yardımcısı olsun
canım teşekür ederim benim hikayem çokkkkkkkkk uzun 11 yıllık evliyim 7 yıl önce öğrendim önce hemen hiç araştırılmadan tüp bebek tuzağına düştük biz hemde 3 kez denedik ama tutunamadı olmadı kaan hocayı nette tanıdım bir gideyim dedim şimdi ilaç tedavisi verdi 15 günlük onu kullanıp bakcaz sizin azosperm neye bağlı olduğunu söyledimi tıkanıklık falanmı var yani inşallah RABBİM hepimizin yardımcısı olsun
merhaba 8 yıllık evliyiz benimde eşimde azosperm var 10 ekim 2011 de gen art tüp bebek te kaan aydos mikro tese ameliyatı yaptı sonuç sıfır mart gibi 2. mikro teseyi olacak kısmetse kaan beyden haber bekliyoruz yeni tedavi için..(
arkadaşım tedaviniz hayırlı olsun...
inş hayırlısıyla bian evvel kavuşursunuz bebeğinize
"Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim" topiğine gelirsen yardımcı oluruz sana...
topikteki tüm arkadaşlar kaan hocanın hastası...
birbirimize destek olarak hayırlısıyla atlatıcaz inş bu günleri...