Azosperm

Yasbel

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
902
263
323
Merhaba arkadaslar esim azosperm sperm testleri sifir cikti biz semiha sakirde rapor cikma asamasindayiz ama ben cok korkuyorum yumurta toplama isleminden genel anesteziden cok korkuyorum esimi göremeden direk isleme alinmak beni cok üzüyor lokal anestezi uygulamiyorlar devlet malum lokal anestezi ile yumurta toplatan var mi varsa hangi hastahanede bilgi verirseniz cok.minnettar olurum

Merhaba arkadaslar esim azosperm sperm testleri sifir cikti biz semiha sakirde rapor cikma asamasindayiz ama ben cok korkuyorum yumurta toplama isleminden genel anesteziden cok korkuyorum esimi göremeden direk isleme alinmak beni cok üzüyor lokal anestezi uygulamiyorlar devlet malum lokal anestezi ile yumurta toplatan var mi varsa hangi hastahanede bilgi verirseniz cok.minnettar olurum
Genel veriyorlar benim eşimde azospermi özel hastahanede olduk önce eşim amlyt oldu sperm çıkınca beni aldılar 10 dk lık işlem narkoz azıcık alıyorsun böyle şeyleri düşünüp dert etme bence önemli olan sperm bulunması gerisi kolay

Genel veriyorlar benim eşimde azospermi özel hastahanede olduk önce eşim amlyt oldu sperm çıkınca beni aldılar 10 dk lık işlem narkoz azıcık alıyorsun böyle şeyleri düşünüp dert etme bence önemli olan sperm bulunması gerisi kolay
Canim genel anestezi düşüncesi bile beni korkutuyor panik atagim var ve simdiden aglamaya basladim nasil yapcam bilmiyorum sen hangi hastahanede oldun canim sperm bulunmasina sevindim senin adina

Canim genel anestezi düşüncesi bile beni korkutuyor panik atagim var ve simdiden aglamaya basladim nasil yapcam bilmiyorum sen hangi hastahanede oldun canim sperm bulunmasina sevindim senin adina
Cnm ben Malatya'da yaptırdım
Ama sen baştan böyle korkarsan devamında nasıl yapacaksın böyle güçsüz olma lütfen benim 3. Tüp bebek yapmışım 6-7 kere yaptıran var yanı zor olsa bukdr deneyen üst üste olmaz .. sen bebeğini düşün gerisini akışına bırak

Cnm ben Malatya'da yaptırdım
Ama sen baştan böyle korkarsan devamında nasıl yapacaksın böyle güçsüz olma lütfen benim 3. Tüp bebek yapmışım 6-7 kere yaptıran var yanı zor olsa bukdr deneyen üst üste olmaz .. sen bebeğini düşün gerisini akışına bırak emin ol en zor kısım 12. Gün kan sonucunu beklemek

Haklisin canim ama inan elimde degil Allah kimseye bu zor durumları yasatmasin

Geçecek hepsi İnan bebeğini kucağına alınca unutacaksın herşeyi

Canım benim de panik atağım var ama evlat için değer hiç strese girme sadece dua et bol bol inan faydasını göreceksin

Back
X