Azospermde sperm yıkama

Panda99

🧚🏻‍♀️🤱🏻👩‍👧
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
146
96
28
25
Eşim azosperm teşhisinden dolayı spermiyogram testi verdi sonuç negatif. Sperm yıkama olayından sonra 1 adet sperm bulundu. 3 ay boyunca ilaç kullanıp doktorumuz tekrardan gelmemizi istedi. Bizim durumumuza benzeri olan var mı? Varsa sperm yıkama sonucu sperm çıkınca nasil bir işlem yapıyolar. Yazarsanız sevinirim.

Malesef bulamadık şuan ilaç kullanıyoruz. Sperm çıkışı gözlenmez ise sanırım TESE işlemi ile sperm arama yapılacak.
Canım birsey daha soracağım.sperm testi sonucundan sonra genetik test yaptırdınız mı ilaç kullanımı ona göremi oldu?bide eşinin kan değerleri nasıldı.sorularım seni bunaltmasın şuan seninle aynı durumdayız sperm sonucundan sonra bize söylenen şu:tek bi tane sperm var oda hareketsiz yani cansız ve başka yok.eşimin kan değerlerine bakıldı bi problem yok ultrasonla flan baktılar sağ taraf açık sol tarafta tıkanıklık var denildi.ama bu kadar sperm olmamasını etkilemez sağ taraf açık olduğu için sperm çıkışı olması lazımdı dediler.sonra genetik test yaptılar bir ay sonra çıkacakmış.ondan sonra tüp bebek yapılabilir mi onu söyleyeceklermiş çıkan sonuca göre belki tüp bebek dahi olmaz gbi şeyler söylediler.ama hiç ilaç vermediler böyle olurmu ki hiç bilmiyoruz

Eşimde tıkanıklık yok. 1 Adet hareketli sperm bulundu onun üzerine menepur ve ovitrelle ve de takviye gıda verildi 3 ay sonra gelmemizi söylediler. Kan tahlillerde iyi sadece şuanda sperm sayısı arttırmaya yönelik teravi görüyor eşim.

Tahlillerde sıkıntı yok sadece FSH düşük o yüzden 3 ay sonra kontrole gideceğiz TESE olabilir

Arkadaşlar son durumlar ne benim eşim azospermi çıktı ve bir kere sperm testi verdi onda da sperm sayısı 0 çıktı. Pazartesi günü bi kez daha verecek. Durumu benim gibi olan var mı

Selam kızlar. Eşimden geçen ay 12 milyon sperm çıkışı oldu. Benim opu günüm ve şuan 5 dondurulmuş embriyom var transfer bekliyorum. Kullandığımız ilaçlar eşime çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…