Erkek İnfertilitesi Azospermi için rapor

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Zehra38oz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
11
1
36
26
Iyi gunler azospermi var bizde genetikten kaynaklanıyor azf testi normal çıktı 21. Kromozomda kopukluk varmış simdi test verdik anca 3 4 aya çıkacakmış konuyu araştırırken rapor çıkabiliyormuş yeni öğrendim ben 21 esim 24 yasinda yaklasik 2 yillik evliyiz 2 doktorda testin sonucunu beklemeden tup bebege basvurabilecegimizi söyledi bazi yerlerde 23 yas uzerinde olmak gerekiyor diye okudum bize rapor cikar mi cikarsa kayserideyiz buradan islemleri nasil yapiyoruz hangi belgeler gerekli yardimci olur musunuz?

Canım geçmiş olsun rabbim inşallah hayırlı sonuçlar gösterir. Bizd ede vardı azosprem. Azısprem olunca direk rapor alabiliyorsunuz yaş vs şartları ortadan kalkıyor. Bulunduğunuz ildeki tıp fakültesine gidip ikiniz başvuru yapacaksınız kan alacaklar sonra kurul raporu çıkartacaksınız onlar yönlendiriyor zaten. Evlilik cüzdan fotokopiniz eşinin en az 900 gün prim ödemesi gerekiyor onların çıktıları ikametlah ve nüfus kağıt örneğiniz olacak sonra rapor hazırlanıyor biz aynı gün almıştık

Eşinin en az 3 spermiyogram testi yaptırmış olması lazım 15 er gün arayla onları da istiyorlar çünkü

Rapor için uğraştık 3 ay geçti sona yaklaştık başlıyoruz dedik bi baktık rapor çıkmadı yaşın 23ten küçük dediler

Back
X