Azospermi olup semra sertyelden olumlu sonuç alanlar

Ispartali32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
47
9
36
25
Merhabalar ben ıspartada yaşıyorum . 6 yıllık evliyim. Eşim azospermi hastasi. Uzun yıllardır tedavi oluyoruz . Ama sonuç alamadık. Şimdi Semra sertyele gitmeyi düşünüyoruz. Olumlu sonuc alanlar varmi. Sperm çıkışı olanlar varmi .bunu merak ediyorum. Rabbim herkeze hayırlı haberler versin.

Merhabalar ben ıspartada yaşıyorum . 6 yıllık evliyim. Eşim azospermi hastasi. Uzun yıllardır tedavi oluyoruz . Ama sonuç alamadık. Şimdi Semra sertyele gitmeyi düşünüyoruz. Olumlu sonuc alanlar varmi. Sperm çıkışı olanlar varmi .bunu merak ediyorum. Rabbim herkeze hayırlı haberl

Merhabalar ben ıspartada yaşıyorum . 6 yıllık evliyim. Eşim azospermi hastasi. Uzun yıllardır tedavi oluyoruz . Ama sonuç alamadık. Şimdi Semra sertyele gitmeyi düşünüyoruz. Olumlu sonuc alanlar varmi. Sperm çıkışı olanlar varmi .bunu merak ediyorum. Rabbim herkeze hayırlı haberler versin.
Ben de Semra Sertyel i çok duydum. Çoğu azosperm hastası kendisine gidiyor doğal çıkış olsun amaçlı. Ama doğal çıkış olmayıp sd4 evresinde takılı kalan çok var. Uzun yıllardır tedavi görüyoruz dediniz neden tese vs olmadınız ? Doğal çıkış olsun diye mi bekliyorsunuz ? Benimde eşim azosperm azfc delesyonu var. Bu yaz biz de iyi bir ürolojiye gitmeyi düşünüyoruz. Doğal çıkış olanlar oluyormuş ama olmazsa zaman kaybetmek ne kadar doğru olur doğal cıkış için bilmiyorum.

Ben de Semra Sertyel i çok duydum. Çoğu azosperm hastası kendisine gidiyor doğal çıkış olsun amaçlı. Ama doğal çıkış olmayıp sd4 evresinde takılı kalan çok var. Uzun yıllardır tedavi görüyoruz dediniz neden tese vs olmadınız ? Doğal çıkış olsun diye mi bekliyorsunuz ? Benimde eşim azosperm azfc delesyonu var. Bu yaz biz de iyi bir ürolojiye gitmeyi düşünüyoruz. Doğal çıkış olanlar oluyormuş ama olmazsa zaman kaybetmek ne kadar doğru olur doğal cıkış için bilmiyo

Ben de Semra Sertyel i çok duydum. Çoğu azosperm hastası kendisine gidiyor doğal çıkış olsun amaçlı. Ama doğal çıkış olmayıp sd4 evresinde takılı kalan çok var. Uzun yıllardır tedavi görüyoruz dediniz neden tese vs olmadınız ? Doğal çıkış olsun diye mi bekliyorsunuz ? Benimde eşim azosperm azfc delesyonu var. Bu yaz biz de iyi bir ürolojiye gitmeyi düşünüyoruz. Doğal çıkış olanlar oluyormuş ama olmazsa zaman kaybetmek ne kadar doğru olur doğal cıkış için bilmiyorum.
Bundan 3 sene önce eşim tese ameliyati oldu ama bulunamadı. Patolojiye yolladılar. Primer spermatosit aşamasinda duraklama cikti. Bizde simdiye kadar Antalyada tedavi olduk. Ama cıkış olmadı. Oda tekrar tese denemeyi teklifi etti bizde kabul etmedik. laboratuvari iyi bir hastane degildi. Bu yüzden a life hastanesinin iyi olduğunu duymustuk . Benim eşimde hicbir neden yok . Herseyi normal hicbir sıkıntı yok ama. Spermde bulunamiyor

Semra hocaya yeni başladık 1 yıldır gitmek istiyordum nihayet tedaviye onunla devam edeceğiz, bence gidin en kapsamlı test ve tanıyı gene A life belirleyecektir. İstanbulda verdiğimiz testlerde ilk defa Sa çıkarken Semra hocada sd1 çıktı

Back
X