• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azospermi Takviye İlaç Önerisi

Selmate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
305
126
33
29
Herkese merhaba. Eşim hipoganadizm azosperm. Fsh ve total testesteron düşük. Sperm çıkışı olmuyor. Doktorumuz meriofert ve ovitrella iğne kullandırıyor. 2 senedir sonuç alamadık. Takviye ilaç kullanmak istiyoruz artık, belki bi faydası olur diye bildiğiniz var ise beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim

Herkese merhaba. Eşim hipoganadizm azosperm. Fsh ve total testesteron düşük. Sperm çıkışı olmuyor. Doktorumuz meriofert ve ovitrella iğne kullandırıyor. 2 senedir sonuç alamadık. Takviye ilaç kullanmak istiyoruz artık, belki bi faydası olur diye bildiğiniz var ise beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim
Proxeed plus
Impryl
Argifertil man
Felixon man
Aktardan macun(aktara soylediginizde içeriğini kendi hazırladı)
6 ay gibi bir süreyle hepsinden 2 şer kutu kullandı eşim
3 milyondan 20 milyona çıktı .hangisi etki etti bilmiyorum

Bende bu sürede argifertil woman, felixon woman ve aktardan yine özel karisim macun kullandım. Hangisi ise yaradı bilmiyorum ama 12 yumurta çıkarken bu takviyelerden sonra 25 tane çıktı

Sabırlı olun. Minimum 3 ay vitamin takviyesi kullanın.

Proxeed plus
Impryl
Argifertil man
Felixon man
Aktardan macun(aktara soylediginizde içeriğini kendi hazırladı)
6 ay gibi bir süreyle hepsinden 2 şer kutu kullandı eşim
3 milyondan 20 milyona çıktı .hangisi etki etti bilmiyorum

Bende bu sürede argifertil woman, felixon woman ve aktardan yine özel karisim macun kullandım. Hangisi ise yaradı bilmiyorum ama 12 yumurta çıkarken bu takviyelerden sonra 25 tane çıktı

Sabırlı olun. Minimum 3 ay vitamin takviyesi kullanın.
Sağ ol canım ya inşallah

Back
X