Azospermi tedavi

Eşime azospermi teşhisi kondu konu hakkında bilgisi olanlar varmı?
Canım çok geçmiş olsun. Bir üroloji doktoruna görünsün ve takibinde olsun. Bunun için belli bir macun kullanıp sonuç alan çok hasta var. Adı O9 macun, araştır istersen. Allah yardımcınız olsun.

Benimde eşime azospermi teşhisi koyuldu. Yeni öğrendik. Napıyorsunuz. Nerede tedavıye basşladınız geçmiş olsun
merhaba çok geçmiş olsun. Dilerseniz kendinize bir tüp bebek merkezi bularak başlayabilirsiniz. Genelde merkezler bir ürologla birlikte çalışır. ilk olarak eşinizin horman ve genetik testi yapılır. çıkan sonuçlara göre tedavi yöntemi belirlenir. ya da tıkanıklığa bağlı azospermi olup olmadığını anlamak için usg çekimi yapılır. Tedaviden sonra doğal çıkış olup olmama durumuna göre eşinize micro tese ameliyati ( cerrahi bir işlemle mikroskobik bir yöntem kullanılarak testis içinde sperm arama ) uygulanabilir. Sonrasında da tüp bebek tedavisine geçebilirsiniz.
benim de bildiklerim bu kadar
Rabbim hakkımızda hayırlı olana kolaylıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah.

Eşime azospermi teşhisi kondu konu hakkında bilgisi olanlar varmı?
merhaba çok geçmiş olsun. Dilerseniz kendinize bir tüp bebek merkezi bularak başlayabilirsiniz. Genelde merkezler bir ürologla birlikte çalışır. ilk olarak eşinizin horman ve genetik testi yapılır. çıkan sonuçlara göre tedavi yöntemi belirlenir. ya da tıkanıklığa bağlı azospermi olup olmadığını anlamak için usg çekimi yapılır. Tedaviden sonra doğal çıkış olup olmama durumuna göre eşinize micro tese ameliyati ( cerrahi bir işlemle mikroskobik bir yöntem kullanılarak testis içinde sperm arama ) uygulanabilir. Sonrasında da tüp bebek tedavisine geçebilirsiniz.
benim de bildiklerim bu kadar
Rabbim hakkımızda hayırlı olana kolaylıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah.

Canım çok geçmiş olsun. Bir üroloji doktoruna görünsün ve takibinde olsun. Bunun için belli bir macun kullanıp sonuç alan çok hasta var. Adı O9 macun, araştır istersen. Allah yardımcınız olsun.
Tesekkur ederım canım. Araştıracagım. celalettın perudan 21 aralık için randevu aldık. Gitmeden istedigi testleri toplıyoruz. Allah hepımızın yardımcısı olsun. Hepımız güzel sonuclar alalım inşallaah

Teşekkür ederim cevap için. Sizlerede geçmiş olsun. O kadar cok okuyorum kı. Artık anlıyorum. İşj hafta hiçbir sey anlamuyordum. İlk etapta ameliyat olmayalım dedik. Bakalım bizim yolumuzda kaderımızde neler var.

çok haklısınız zaten mental olarak alt üst eden bir durum, ben elimden geldiğince sadece olumlu yazıları aklımda tutmaya çalışıyorum en azından motivasyonum biraz yükseliyor
doktorunuz zaten hangi aşamda tese olacağınızı söyler size
Rabbim hakkımızda hayırlı olana kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin
O ol derse olmayacak iş yok
sağlık diliyorum

Evet kesinlikle. Rabbim herkese anne baba olmayı hayırlısı ile hayırlı evlat, sağlıklı evlat vererek nasip etsin inşallah. Siz nereden tedavi alıyorsunuz. Biz daha tedaviye başlamadık. Bi celalettin hocaya gideceğiz. Sperm cıkışı olursa tüp bebek yaparız, yoksa mecbur tese sanırım

amin
biz irenbede yaptırıyoruz teslerimizi sonuçlara göre bir yol haritası çizeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…