• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

azospermi tüp bebek Celalettin Peru Mesut tül Semra sertyel detaylı sperm analizi tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

gokturkgokce

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
26
3
6
28
Eşi azospermi olup bu doktorlar ve embriyologla tedavi gören kısa sürede sonuç almamız için önerisi olan var mı? Biz Celalettin hocada tedavinin 4,5 ayını yeni tamamladık.Semra hocada da tahlil vereceğiz. Eşim başlangıçta sa,sb seviyesindeydi 3 ay sonunda sc grade 3 yazıyordu sonucunda.Şu anda ne seviyededir bilmiyoruz sabır gerekiyor yorum yazmak isteyen olursa seviyelerinizin ne kadar sürede hangi seviyeye geldiği konusunda ve doktor tavsiyeleri olarak sizin deneyimleriniz olarak ne varsa yoruma bekliyorum teşekkür ediyorum.

Eşi azospermi olup bu doktorlar ve embriyologla tedavi gören kısa sürede sonuç almamız için önerisi olan var mı? Biz Celalettin hocada tedavinin 4,5 ayını yeni tamamladık.Semra hocada da tahlil vereceğiz. Eşim başlangıçta sa,sb seviyesindeydi 3 ay sonunda sc grade 3 yazıyordu sonucunda.Şu anda ne seviyededir bilmiyoruz sabır gerekiyor yorum yazmak isteyen olursa seviyelerinizin ne kadar sürede hangi seviyeye geldiği konusunda ve doktor tavsiyeleri olarak sizin deneyimleriniz olarak ne varsa yoruma bekliyorum teşekkür ediyorum.
Muhsin balabanı tavsiye ederim

İlk defa duyuyorum siz tedavi gördünüz mü sonuçlandı mı acaba
Eşimde sperm azlığı ve çift taraflı varikosel vardı ameliyat oldu tedavi başarılı oldu doğal yolla gebe kaldım sonra bebeğimi kaybettim. Şimdide normal yoldan beklemek istemeeiğimiz için tüp bebek sürecindeyiz. Bu doktorları çok araştırdım çoğuna da gittik muhsin beyin yaklaşımı çok farklıydı. Araştırın isterseniz

Teşekkür ederim.Bizim durum çok farklı biz sıfır sperm ve eşim ameliyata karşı olmak istemiyor bizim için iğne ilaç tedavisi veya iğneyle testisten sperm alma işlemleri haricinde bir yol görünmüyor şu anda.Bir tane bile çıkış olursa biriktirilerek bizim içinde tüp bebekten başka seçenek yok.Allahtan ümit kesilmez tabi.

Teşekkür ederim.Bizim durum çok farklı biz sıfır sperm ve eşim ameliyata karşı olmak istemiyor bizim için iğne ilaç tedavisi veya iğneyle testisten sperm alma işlemleri haricinde bir yol görünmüyor şu anda.Bir tane bile çıkış olursa biriktirilerek bizim içinde tüp bebekten başka seçenek yok.Allahtan ümit kesilmez tabi.
Ameliyat olmak sorunda değilsiniz sadece doktorla goruşebilirsiniz kafanıza yatarsa tedavi olursunuz. Bahsettiğiniz doktorun tedavi yaklaşımları bize pek mantıklı gelmediği için tercih etmemiştik. Aynı şekilde emre bakırcıoğlu da iyidir

Back
X