• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azospermi Tüp bebek

melikebeyza216

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
3
0
16
23
Merhaba kızlar eşime 1 yıl önce azospermi teşhisi konuldu bende herhangi bir sorun yok bir yıl boyunca sadece bir bitkisel ilaç tedavisi kullandı sonrasında bir daha hastaneye gitmedik şimdi tüp bebek sürecine gireceğiz benden 2 kan eşimden de sperm testi istediler daha sonrasında ben rahim filmine gireceğim ve yumurtalık toplama işlemi olacak eşime de mikro tese ameliyatı dediler süreç nasıl ilerleyecek bende yumurta çatlatma iğnesi kullanacak mıyım bana bilgi verir misiniz

Merhaba kızlar eşime 1 yıl önce azospermi teşhisi konuldu bende herhangi bir sorun yok bir yıl boyunca sadece bir bitkisel ilaç tedavisi kullandı sonrasında bir daha hastaneye gitmedik şimdi tüp bebek sürecine gireceğiz benden 2 kan eşimden de sperm testi istediler daha sonrasında ben rahim filmine gireceğim ve yumurtalık toplama işlemi olacak eşime de mikro tese ameliyatı dediler süreç nasıl ilerleyecek bende yumurta çatlatma iğnesi kullanacak mıyım bana bilgi verir misiniz
Sizde yumurta catlatma iğnesi kullanacaksınız. Yumurta toplamaya 2 3 gun kala galiba. Esinizle ayni gun işleme alinacaksiniz büyük ihtimalle. Biz öyle olmuştuk.

Sebebi neydi acaba kaliteli sperm olmaması mı ? Yani embriyo mu olusmadı surecınızden bahsedebilir misiniz rica etsem acaba eşimde Bülent beye takıplı perşembe tes eolacak
Tikanikliga bagli azospermi esiminki. Tese ile alınan spermler kaliteli değildi. Embriyolar orta kalitede idi

Back
X