Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok sağol canm ya inan morale motivasyoa öyle ihtiyacım varki yinede şükrediyorum daha imkansız arkadaşlarım var, sende umudunu kaybetme Allah ol dedikten sonra bir taneden olmuyormu zaten
Çok teşekkür ederim evt çok tedirginiz şuan da benim kalp rahatsızlığım var bu yüzden çocuk çok riskli bunu göze alarak yola çıktık şimdi de karşımıza bu çıktı ve çocuğumuz olmasını o kadar çok istiyoruz ki çok kırıldık ve umutlarımız kırıldı şimdi ikimiz de mücadele edeceğiz benim rahatsızlığımdab dolayı zaten her tedavi her ilaç kullanılamıyor şimdi birde bu belki bana bir şey olacaktı Rabbım bununla engel oluyor bilmiyorum her şerde bir hayır vardır ama evlat hasreti nasıl bastırılır bilmiyorum
Merhaba bizim de azospermi sorunumuz vardı Rabbimin izniyle eşim mikrotese olmadan sperm çıkışı oldu tüp bebek tedavisi ile bir bebeğimiz var. Öncelikle bunu söylemek istedim.çünkü durumu öğrenince insan ilk aynı durumda olup çocuk sahibi olan var mı bunu merak ediyor.