Azospermi

minikgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
8.135
2.082
173
Merhaba hocam ...
Esim azospermi...
Testesteron 454
Fsh 9.7
46xy koromozom
Y delesyonu yok
3 aylikken fitik nedeniyle tek yumurtası yok
Diğer testisi normal boyutta
Konuştuğumuz doktorlar tek yumurtası olmadıgından %40-50 sperm bulabiliriz dedi..
Sizinde değerli yorumunuzu öğrenmek istiyoruz..
Şimdiden teşekkür ederim cevapladigniz icin..
Düzenleyen: minikgelin Düzenleme Tarihi : 28-04-2012 Düzenleme Saati :20:47

Merhaba eşinizin hormon değerleri iyi görünüyor. Bu nedenle eğer istanbulda iseniz eşinizi doktor emre bakırcıoğlu muayene edip değerlendirsin ancak bize o söyleyebilir hangi oranlarda sperm bulabileceğini. Sonra birlikte sizin tedavinize başlayabiliriz. Sevgiler.

merhaba hocam ...
Esim azospermi...
Testesteron 454
fsh 9.7
46xy koromozom
y delesyonu yok
3 aylikken fitik nedeniyle tek yumurtası yok
diğer testisi normal boyutta
konuştuğumuz doktorlar tek yumurtası olmadıgından %40-50 sperm bulabiliriz dedi..
Sizinde değerli yorumunuzu öğrenmek istiyoruz..
şimdiden teşekkür ederim cevapladigniz icin..
Düzenleyen: Minikgelin düzenleme tarihi : 28-04-2012 düzenleme saati :20:47

Merhaba eşinizin hormon değerleri iyi görünüyor. Bu nedenle eğer istanbulda iseniz eşinizi doktor emre bakırcıoğlu muayene edip değerlendirsin ancak bize o söyleyebilir hangi oranlarda sperm bulabileceğini. Sonra birlikte sizin tedavinize başlayabiliriz. Sevgiler.

Teşekkür ederim hocam
Şimdilik ilk tedavimizi bulunduğumuz yerde yapacağız esım istanbula ilk tedaviden sonuc alamazsak gelmek istiyor..
İns sperm bulunur bulunmazsa Emre bey ve sizin yanıza gelmeyi düşünüyoruz ..
Cvp icin teşekkür ederim.. Kolay gelsin ..

Doktor bey merhaba, biz 13 aylik evliyiz ve son 5 aydir korunmuyorduk. Doktora gittik benim icin durum normal fakat esimden spermiogram istendi. 2 kez yapildi ve maalesef sperm sayisi '' 0 '' Micro Tese yontemiyle sperm ana kaynagindan alinacak ve Tup bebek tedavisi uygulanacak. Basari orani % 60-70 dedi doktor. Esimden kan tahlili istedi FSH , LH ve Prolaktin normal degerler yuksek cikti. Benim sorum acaba bu hormanal duzeyler dusurulurse bu olaya etkisi olur mu ? bu degerleri yorumlar misiniz ?

LH= 12.28ml Normal Deger 8.62ml
FSH= 23.31ml Normal Deger 19.25ml
Prolaktin= 23.98ml Normal Deger 13.3ml
Total Testesteron= 2.67ml Normal Deger 7.81ml

merhaba aytun hanım sıze bırsey soracagım benım adet duzenlerım soyle her ayın 4u fakat hazıran ayında ıkı kez gordum temmuzda gormedım agustosun 7sınde oldum sancımda yoktu cok sukur pco gorunumu war denıor fakat hormon tahlıllerım ıyı cıktı tsh olsun ıstersenız yazarım bırde sız gorun cocuk dusunuoruz bır erken dusugum war bazen delı gıbı oluorum nıe dıe ama Allahtan hayırlısı

Merhaba yılda bir kez olan düzensizliklerin çok bir önemi yok. Gönderdiğinizde sonuçlarınızı değerlendiririm. Sevgiler.

merhaba aytun hanım sıze bırsey soracagım benım adet duzenlerım soyle her ayın 4u fakat hazıran ayında ıkı kez gordum temmuzda gormedım agustosun 7sınde oldum sancımda yoktu cok sukur pco gorunumu war denıor fakat hormon tahlıllerım ıyı cıktı tsh olsun ıstersenız yazarım bırde sız gorun cocuk dusunuoruz bır erken dusugum war bazen delı gıbı oluorum nıe dıe ama allahtan hayırlısı

Back
X