Azospermi :)))

EBRU89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
77
12
98
İstanbul
İyi günler 3 gündür internetten araştırdıkça kafamın karıştığı bir konu var ben 5 yıllık evliyim bir kaç aydır çocuk istiyoruz diye doktora görünelim dedik benim sonuçlarım temiz çıktı ama eşimin sperm testi moralimizi bozdu

Makroskopik muayene
Miktar 3 cc renk : kremopak
Viskozite NORMAL ph : 8,5
Sıvılaşma 30 dk

Mikroskopik Muayene
1cc
Mikroskopi : 1-2 LÖKOSİT VE 1-2 EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ.

NOTLAR : SANTRİFÜJ SONRASI YAPILAN LAM-LAMEL ARASI MİKROSKOBİK İNCELEMEDE 1-2 CANSIZ SPERM GÖRÜLDÜ.
NUMUNE : AZOSPERMİ

sizce bu sonuçla net bişey söylenebilirmi . yoksa testi başka yerde tekrarlamak gerekirmi.

Son düzenleme:
merhaba testinizin mutlaka tekrarını yaptırın ama sonuc bu sekilde ise uroloji doktoruyla görüşmeniz gerekir. ve çocuk sahibi olabilmek için mutlaka tüp bebek tedavisi yaptırmanız gerekecektir. istanbulda iseniz burada dr. emre beye eşinizi gösteririz. ben de sizinle jinekolog olarak takip yaparım. sevgiler.

İyi günler doktor bey 3 gündür internetten araştırdıkça kafamın karıştığı bir konu var ben 5 yıllık evliyim bir kaç aydır çocuk istiyoruz diye doktora görünelim dedik benim sonuçlarım temiz çıktı ama eşimin sperm testi moralimizi bozdu

Makroskopik muayene
Miktar 3 cc renk : kremopak
Viskozite NORMAL ph : 8,5
Sıvılaşma 30 dk

Mikroskopik Muayene
1cc
Mikroskopi : 1-2 LÖKOSİT VE 1-2 EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ.

NOTLAR : SANTRİFÜJ SONRASI YAPILAN LAM-LAMEL ARASI MİKROSKOBİK İNCELEMEDE 1-2 CANSIZ SPERM GÖRÜLDÜ.
NUMUNE : AZOSPERMİ

doktor bey sizce bu sonuçla net bişey söylenebilirmi . yoksa testi başka yerde tekrarlamak gerekirmi.

merhaba testinizin mutlaka tekrarını yaptırın ama sonuc bu sekilde ise uroloji doktoruyla görüşmeniz gerekir. ve çocuk sahibi olabilmek için mutlaka tüp bebek tedavisi yaptırmanız gerekecektir. istanbulda iseniz burada dr. emre beye eşinizi gösteririz. ben de sizinle jinekolog olarak takip yaparım. sevgiler.

cevabınız için teşekkür ederim 1 ay sonra tekrarlayacağız önerdiğiniz biyer varmı eğer sonuç aynı çıkarsa istanbulda olduğum için mutlaka söylediklerinizi düşüneceğim

Testinizi de benim calistigim klnikte yaptirin geldiginizde gorusur ihtimaller uzerinde konusuruz detayli bir sekilde. İstanbul fulya bahceci tup bebek merkezindeyim. 3103100 numardan dr. Aytun aktan la gorusmek istediginizi soyleuebilirsiniz. Sevgiler
cevabınız için teşekkür ederim 1 ay sonra tekrarlayacağız önerdiğiniz biyer varmı eğer sonuç aynı çıkarsa istanbulda olduğum için mutlaka söylediklerinizi düşüneceğim

Ebru hanım hamile kaldınız mı?

Back
X