Erkek İnfertilitesi Azospermi .....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

SPELL42

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
1.093
23
358
eşime azospermi teşhisi konuldu sonra 3 farklı tahlil sonucu çıktı mikrotese yaptırmak istemiyor lütfen bitkisel vs. Ne denemem gerekir.. Bizim gibi olanlardan yardım istiyorum....

eşime azospermi teşhisi konuldu sonra 3 farklı tahlil sonucu çıktı mikrotese yaptırmak istemiyor lütfen bitkisel vs. Ne denemem gerekir.. Bizim gibi olanlardan yardım istiyorum....
Canım bitkisele olcak bişey değil tese de bile çıkma ihtimali küçükken tikaniklik yoksa tabi nede ni önemli tikaniklik yada hormonel ise daha kolay iğne tedavisi ile çıkış olabilir vakit kaybetmeden genetik testler yapıp nedenini öğrenin tese çok basit bi amaliyat korkacak bişey yok allah Yardicimiz olsun

Benim eşimde mikro tese oldu normal yolla çıkış sağlanamadı Kaan Aydosun hastası bize nohut yemeği ısırgan çayı her sabah karnına keçiboynuzu tozu kuru incir önerdi sperm bulundu milroteseyle eşimde ilk tüp denememiz başarısız oldu şimdi ikinci transferimi olcam

Slm arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum ama uzun zamandır takip ediyorum siteyi birşey merak ettim sepell42 yazınca eğer sonradan azospermi olunuyorsa birdenbire azospermi olan birinde sperm olabilir mi sizce çok kafama takıldı benim eşimde azospermi

Merhaba bende bu yoldayım 2 yildir azospermi oldugumuzu biliyoruz ama yol alamadik malesef benim kocamin tembelligi biraz erteliyor hep gerci hep yurtdisinda izne geldiginde kafa dinlemeye geliyor hic doktora gidesi gelmiyor. Yurtdisindaydik bende orda yasiyordum varikosel dediler bize Turkiyede amliyatimizi olduk 1 bucuk yil oldu sonuc ayni.. ayriydik 2 ayligina yanina gldim. Turkiyeye injnce genetik muayene olmasi icin ikna ediyorum. Aslinda oda istiyor ama korkuyor iste kuzum..
Mimoza68 yumurtaliklarda sperm bulunabiliyor bazen ama iste cikis olmuyor .

Lalokcum üzülme Can'ım inşallah bu yolda sabredersek sonunda mükakafatını alıcaz ben inanıyorum bizde yurtdışında yaşıyoruz ve buraları sen daha iyi biliyorsun biz dört yıldır mücadele ettik eşim iğne ilaç kullandı ben rahim filmi hormon ilaçları kullandım ve eşime tese ameliyatı yaptılar ve sonuç sıfır ölü spermleri dendi ve sperm bankasına yönlendirdiler biz çok düşündük eşim razı olmadı pek ama ben sıcak bakıyorum şimdi son bir çare eşim İstanbul'a gidicek çok yakında mikro tese ameliyatı için inşallah sonuç iyi olur birkaç canlı sperm olurda şansımızı deneriz herşey kısmet çok heyecanlıyım ben gitmiyorum eşim yalnız gidecek kardeşim orda yardımcı olucak sperm bulunursa hemen giderim inşallah dua et lütfen rabbim meleğini bekleyen herkese içinde bizde olmak üzere yollasın kucaklarımız boş boynumuz bükük yuvamız ıssız kalmasın inşallah, bazen Okadar ağır geliyorki bu yük taşıyamıycak gibi hissediyorum kendimi çevremde anne olanlar hamile kalanlar insan kahroluyor kıskançlık değil bu ama onlara öle geliyor çoğu Zaman Rabbim biliyor neler çektiğimizi kimseye vermesin bu derdi Can'ım çok uzun oldu kusura bakma ama sende ikna etmeye çalış eşini ve ondan fazla ayrı kalma böyle ikna etmen daha kolay olur bence Allah yardımcın olsun senin yaş kaç

insallh emeginizinin karsiligini alirsiniz. Saglikli spermler cikar insallh allah yuzunuzu guldursun. amin allah kimsenin kucagınj bos birakmasin. Kiskanclik degil biliyorum bende senin gibi dusunuyorum . Arap.ulkesindeyiz biz yasayamiyorum burda oyuzden ayriyiz ama simdi 2 ayligina kisa bir tatile geldim. Yasim 25 bende de mikroadenom var sut hormonum fazla salgilamaktan buyumuş ama esimin sorununu ogrenince kendimi unuttum simdi ankara yada istanbulda guzel bir doktor arastiriyorum ben bakalim.hayirlisi olsun Allahim allah hepimize nasip etsin . Biz aslinda sansimizi zorluyor allah ne.zaman nasip.ederse olacak ama iste sabirsizligimiz... benim en yakin arkadasim saglikli eside saglikli ama 10 yildir hamile kalamiyor. 3 tup bebek denemesinde Allahima binlerce sukur suan yeni hamile. Demek.istedigim suki allahhh verecegi gunu biliyor inan bana .

arkadaşlar bir sorum olacak bilginiz varsa beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim.Eşim azospermi bugün test yapıldı.Henüz dr la görüşemedik.Değerleri şöyle ; Fsh 12.72 Total testosteron da 1.85 çok merak ediyorum.sadece bu iki degerin testi yapılmış .sizce değerler nasıl

Amin canım Allah bizim gibi olanların yüzünü ve bizi inşallah güldürür senin yaşın çok gençmiş daha inşallah en kısa zamanda anne olursun bu yolda korkulacak şey geç kalmak ve ben sınırdayım yaş 34 korkuyorum umudum da var Allah büyük diyorum arkaşın adına çok sevindim darısı bize inşallah habersiz bırakma bide benim erkek kardeşimde de sorun var ve o Türkiye'de Ankara'daki Kaan aydosa gidiyorlar çok iyi bir dr Muş burdada adını çok okuyorum onu bi düşün istersen

I sallh sende en kisa zamanda anne olursun ben hergun girip bakiyom buraya mutlaka yazarım. Bende kaan aydos dusunuyorum yani istiyorum Allah nasip ederse de istanbul da kalacak yerimiz var abim orda daha rahat oluruz diye istanbul ama tabiki doktorun iyisi daha da iyi bakalim hayirlisi

İstanbul'da küçük kardeşim var ve bi Dr arkadaşı GATA'da İnfertilite bölümündeymiş o yüzden eşime orda gün aldı bende çok tereddütteyim çünkü özel bir hastane değil iyi ilgilenirlermi cihazları son teknoloji mi yoksa ameliyatı boşuna mı olucak çok düşünüyorum ama kardeşim güven çok iyi bir hastane diyor öbür Çarşamba'ya gün almış drdan bizde şimdi biletlere bakıyoruz ama sen İstanbul'da kalıcaksan tanıdıklarım var senin için araştırabilirim hangi Dr iyi hangi kliniğin başarı oranı yüksek insanlara bunlara bakıyor Dr seçerken Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin çok stres oldum şimdiden sonuç ne olucak diye içim içime sığmıyor

canim ne guzel iste hic korkma endiselenme kismetiniz ordadir belkide illaki ozel olmasina gerek yok yani Allah yuzunuzu guldursun cok sevinirim arastirirsaniz evet istanbul bizim icin daha rahat ankara bilmesigimiz kalacak yerimiz olmayan bir sehir istanbul ole degil.. bizde uretim vardi ilk baktigimizda ama cikis yoktu ustunden 2 yil gecti yani ne yapacagimi bilemiyorum. Bugun adet oldum ve olmayacaginj bile bile uzuluyoruz iste..

Hiç üzülme canım üretim var diyorsun keşke bizim sorunumuzda öyle olsaydıAma değil sperm bile bulunmayabilir bizde inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın kalmazsanda üzülme umudunuz çok yapmanız gereken tek şey tadavi başlamak

Canim vardi hala var mi bilmiyoruz iste.. aman tedavisiz hamile kalmak mı ahhh inan bana imkansizin imkansizi o şans yok ki bizde malesef inanmiyorum gerci beni daha da uzen sey ailemin esimin durumundan haberi yok ve annem her adetimde buyuk bi hevesle bekliyor. Sorun bende diyorum seni doktora goturecem diyor nereye kadar kacabilirim ki !

Evet Can'ım aile bilmeyince daha bi zor olur kendine mi üzülsen onlarımı düşünsen Allah yardımcın olsun ama söyle bilsin annen hem sana destek olur belki yol gösterir bu dert hep bizimle saklasak nolucakki

arkadaşlar merhaba
eşimin azospermi olduğunu yeni öğrendik kaan aydosla ilk randevumuz eylül 'de .değerlerimiz ne yazık ki sıfır . bazen hiç yol kattettemeyeceğimizi düşünüyorum yavaş yavaş psikolojim de bozuluyor özellikle hamile haberleri duyduğumda tedaviye başlamamamıza rağmen evlat edinmek istiyorum . kaan aydosla değerleri sıfır olup da hamile kalanlar var mı?
şimdiden teşekkür ederim

Canım hiç üzülme şimdiden günün doğduğunu görmeden öldüğüne bile inanma demişler büyüklerimiz benim erkek kardeşim Aksaray'da yaşıyor ve oradaki Dr lar hiç umut yok sizin çocuğunuz olmaz dediler çok üzüldük umudu yoktu çünkü sperm sıfırdı sonra Kaan aydosa randevu aldılar son bi umut ve aylarca sıra beklediler gittiklerinde Dr hemen bakınca anlamış sende sperm var demiş ilaç yazmış üretim olması için ilk testler yine sıfırdı ama birkaç ay sonra sperm çıktı dondurdular şimdi tüp bebeğe başladılar inşallah cumartesi eşinin yumurtaları toplanacak ve inşallah Mutlu son olucak biraz uzun oldu ama diycem önce Allah sonra kaan aydos bi görüşün konuşun sonrası Allah kerim üzülme hiç

Canim mrblar. Kardesinin hormon degerlerini biliyomusun
Benim esimde azospermi. 3 gun once microtese oldu sperm bulunamadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…