Erkek İnfertilitesi Azosprem tup bebek

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar, Whatsapp grubuna bikaç kişi daha dahil olmak istedi ama dolu oldugunda Telegrama yönlendirdi yönetici kızlar. İstiyorsanız numaranızı atın bana özelden Telegram kullanıyosanız ekleteyim.

Bakın elinizden geldiğince araştırın nolur, tedavi olmadan ameliyata girme kararını vermek kolay.. peki ya sonrası? Bu bir kumar olur işi tedavisiz teseye bırakırsak ve sperm beklersek. Çıkmaz garantisini vermiyorum ama çıkmama ihtimali var ve bunu neden göz ardı edelimki?

Rabbim belki nasip etmeyecektir bizlere , belki bekletecek güzelleştirecektir. Bu ihtimaller doğrultusunda neden elimizden geleni yapmayalımki..
elimizden geleni yaparsak ameliyat olumsuzda olsa onun pişmanlığı ile yaşamayız. Bakın Allah korusun olumsuz bi durum yaşarsanız zaten yükünüz ağırlaşacak, bide kendinizi suçlama duygusu pişmanlık vicdan azabı niye eklensnki.

Bilinçli hareket edin, evet Azospermi çok zor. Bazı Doktorlar bile tedavisine sıcak bakmıyor. Ama siz lütfen tedavi yanlısı doktorlara gidin, hemen kesip biçip parasını aldıktan sonra arkasına bakmayacak doktorlara gitmeyin
Allah razı olsun kardeşim çok güzel bilinçlendiriyosun bizi bizde bu yolsa savaş vereceğiz inşallah dediğin gibi direk tüp bebeğe yönlendirme yapıyolar doktorlar aslında bende bitkisel yöntemler denemek istemiştim öncelikle bi macun kullandık fayda etmedi bi kaç kür daha deneyip sonra doktorların tedavisine başlamayı düşünmüştüm benim merak ettiğim bitkisel yolları deneyip sonuç alanlar varmı o grupta

Merhabalar herkese 🤗 yazılanları okudum ve eşi azospermi olup hamile kalmış biri olarak yazmak istedim inşallah bir umut olur size de. Eşimde muhtemelen ateşli Hastalıktan dolayı Azospermi oluşmuş. İlk gittiğimiz doktor hemen varikosel yapalım dedi ki eşimde ameliyat edilecek kadar bir varikosel yoktu. İlaçla tedavi edilemez mi diye sordugumda da bunun ilaçla tedavisi yok dedi bana direk.
Eşimde bazen bir ya da iki tane sperm çıkışı olabiliyordu biz o merkezde birkaç tane spermle tüp bebek denedik haliyle olumsuz oldu. Daha sonra Emre Bakırcıoğlu’nu duyduk o bize 6 ay ilaç tedavisi uyguladı ve eşimin sperm Sayısı sıfırdan 400.000’lere kadar çıktı. Bu spermleri ara ara toplayıp dondurdular ve daha sonra tüp bebek tedavisi başladı ve toplam beş tane embriyomuz oluştu şimdi çok şükür bir evladım var☺️ Bu aralar 2. Tedavi için araştırma içindeyim Maalesef Emre beyde işi biraz ticarete dökmeye başlamış o yüzden başka bir doktora gideceğiz
Masallah çok sevindim 🤗 Hayırlı evlat olsun inşallah Benim esimdede aynı problem var emre bakırcıoğlu hangi il ve hangi hastanede bide kullandığınız ilaçlar adi neydi

Mrb kızlar ben bu ay yani Şubat ayında tüp bebek yapacaz eşim azosprem ve esı azosprem olupta tüp bebek ile hamile kalan varmı lütfen yardımcı olun 😣
Merhaba şuan ne aşamada sin bilmiyorum bizim tüm testlerinin normal temiz çıktı .ama azo yuz bizde eşim mikro tese oldu 6 tüp sperm bulundu .6 gün öncede tüp bebekle transfer oldum gün sayıyorum .çok kişi tanıdım bizler gibi konuştum hatta ilk denemede tüp bebekle hamile kalanlar bile vardi . umutsuz olma bir sperm bı yumurta lazım zaten Rabbim nasip eder inşallah sana bana herkese

Merhaba şuan ne aşamada sin bilmiyorum bizim tüm testlerinin normal temiz çıktı .ama azo yuz bizde eşim mikro tese oldu 6 tüp sperm bulundu .6 gün öncede tüp bebekle transfer oldum gün sayıyorum .çok kişi tanıdım bizler gibi konuştum hatta ilk denemede tüp bebekle hamile kalanlar bile vardi . umutsuz olma bir sperm bı yumurta lazım zaten Rabbim nasip eder inşallah sana bana herkese
Canım.sonucun ne oldu.merak ettim

Şuan tedavi sürecindeyiz Bahçeci de. 2 embriyomuz var. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Ölümsüzleri değil olumlulari çekip alın hayallerinizden ❣️ Benim transferim bu hafta inşallah 🧿

Allah razı olsun kardeşim çok güzel bilinçlendiriyosun bizi bizde bu yolsa savaş vereceğiz inşallah dediğin gibi direk tüp bebeğe yönlendirme yapıyolar doktorlar aslında bende bitkisel yöntemler denemek istemiştim öncelikle bi macun kullandık fayda etmedi bi kaç kür daha deneyip sonra doktorların tedavisine başlamayı düşünmüştüm benim merak ettiğim bitkisel yolları deneyip sonuç alanlar varmı o grupta

Bakın siz adet olunca size tedaviye başlanıcak, işin sonunda yumurtalarınız toplanacak ve eş zamanlı eşinizi ameliyat edecekler.

Sıfır tedavi ve kötü hormonlar ile ameliyat olmak çok çok düşük şans getirir. Bodoslama tese olmamalı, gerçekten bu konuda çok pişman olan arkadaşlarım var. Biz 7-8 aydır tanışıyoruz Azospermi ile, Whatsapp grubumuz var 300 küsür kişi var ve eşleri Azolu. Her birinin ayrı ayrı sebepleri var.

Kimi defalarca olumsuz Tese olmuş, kimi tedavide kimi bebek bekliyor kiminde sperm bulunmu.. ama hiç tedavi olmadan direk tüp bebeğe alınanlar cok pişman, cünkü yüksek ihtimalle bulunmuyor
Bende bu konuda kendimi çok yalniz hissediyorum açıkçası ne yapmalıyım ne kullanmalıyız onuda bilmiyorum whatsap yada telegram hiç farketmez benide o gruplara alabilirseniz çok sevinirim maşallah çok bilgilisiniz bu konuda mesaja kapalısınız sanırım baktımda yazamıyorum

Merhabalar, Whatsapp grubuna bikaç kişi daha dahil olmak istedi ama dolu oldugunda Telegrama yönlendirdi yönetici kızlar. İstiyorsanız numaranızı atın bana özelden Telegram kullanıyosanız ekleteyim.

Bakın elinizden geldiğince araştırın nolur, tedavi olmadan ameliyata girme kararını vermek kolay.. peki ya sonrası? Bu bir kumar olur işi tedavisiz teseye bırakırsak ve sperm beklersek. Çıkmaz garantisini vermiyorum ama çıkmama ihtimali var ve bunu neden göz ardı edelimki?

Rabbim belki nasip etmeyecektir bizlere , belki bekletecek güzelleştirecektir. Bu ihtimaller doğrultusunda neden elimizden geleni yapmayalımki..
elimizden geleni yaparsak ameliyat olumsuzda olsa onun pişmanlığı ile yaşamayız. Bakın Allah korusun olumsuz bi durum yaşarsanız zaten yükünüz ağırlaşacak, bide kendinizi suçlama duygusu pişmanlık vicdan azabı niye eklensnki.

Bilinçli hareket edin, evet Azospermi çok zor. Bazı Doktorlar bile tedavisine sıcak bakmıyor. Ama siz lütfen tedavi yanlısı doktorlara gidin, hemen kesip biçip parasını aldıktan sonra arkasına bakmayacak doktorlara gitmeyin
Beni de gruba alır mısınız

Back
X