azram dünya güzelim sonunda geldi

semraa.2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
54
0
86
Balıkesir
evet azram bugün tam 1 aylık oldu doğum tarihi 09.09.2009 oldu ve benim için hayat o gün başladı Allah ım her kadına annelik duygusunu yaşatsın o kadar güzel o kadar inanılmaz bir his yaşatıyor ki sadece yaşayanlar bilir herkesin evledını allah bağışlasın AZRAM DÜNYAMIN IŞIĞI HAYATIMA HOŞ GELDİN İYİ Kİ VARSIN MELEĞİM hihoyyyt :teytey:

allah analı babalı büyütsün. bahtı açık olsun. sağlıkla büyütün inş

tebrikler canım sağlıcakla büyütmek nasip olsun inşallahhhhhhh

gozun aydin canim,
RABBIM anali babali,saglikli,bereketli omur versin,,,:Saruboceq:

tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün ...sağlıkla

.
171ep.jpg
.

ARKADAŞLAR BURAYA YAZAN TBK LERİNİ BİLDİREN HERKESE ÇOK TŞK EDİYORUM MİNİK BEBEĞİM TAM 2 AYLIK OLDU :nazar: O KADAR GÜZEL ANLATILMAZ GÜNLER GEÇİRİYORUM Kİ VE DUALARIMDA OLMAYANLARADA VERMESİ İÇİN ALLAH IMA YALVARIYORUM :Saruboceq: KİMSEYİ BU KÜÇÜK MUCİZEDEN MAHRUM ETMESİN İNŞALLAH......:ecrin_bebek:

benim ablamin oglu da 9/9/2009 da dogdu saglikli hayirli uzun omurlu olsunlar hepimizin evlatlari insallah
gule gule buyutun

merhaba benim kızımın adı da Azra Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşş.
benim kızımda 01 -09 - 2009 da doğdu İsmiyle yaşasınlar inş

evet azram bugün tam 1 aylık oldu doğum tarihi 09.09.2009 oldu ve benim için hayat o gün başladı Allah ım her kadına annelik duygusunu yaşatsın o kadar güzel o kadar inanılmaz bir his yaşatıyor ki sadece yaşayanlar bilir herkesin evledını allah bağışlasın AZRAM DÜNYAMIN IŞIĞI HAYATIMA HOŞ GELDİN İYİ Kİ VARSIN MELEĞİM hihoyyyt :teytey:

allh analı babalı buyutsun darısı bıze:(

19.04.2010 canım kızım azra nisamı kucağıma aldım şükürler olsun 3.300 gr doğdu maşşallah sübhanallah kızımm çok tatlı teyzeleri Allah herkese nasip etsin inşallah foto paylaşmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum

19.04.2010 canım kızım azra nisamı kucağıma aldım şükürler olsun 3.300 gr doğdu maşşallah sübhanallah kızımm çok tatlı teyzeleri Allah herkese nasip etsin inşallah foto paylaşmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum

müjde bebegım olduya gır yenı konu aç. kızının dogumunu tekrar yaz profıl resmıne gır orda avatarını degıstır var ordan yapılıyo bende ac:hulya:eyvahedigeldismileemıyım bırkaç gün önce degıstırdım resmımı

Back
X