- 5 Ocak 2013
- 47
- 21
- 88
- Konu Sahibi serpilerden
-
tesekkur ederım canım.kesınlıkle beceremıyorlar onlara sorarsanızda sız sectınız dıyorlar.paranla rezıl olmak buna denır.
tesekkur ederım canım ılgılenıp vakıt ayırıp cevap verdıgın ıcın.ılk gıttıgınde oyle guzel davranıyorlarkı 1300 tl odeme yapmıstım ama kesınlıkle bu gelınlıgı almamaya karar verdım.hıc ıcıme sınmedı allahtan dugunu bır sene erteledık yoksa bende zor durumda kalabılırdım.gercı ben nısanlımın hıslerıne cok guvenıyorum gemıcı oldugu ıcın bu surecte yanımda olamadı.su ankı dugun tarıhıme son 6 ay kala gelınlıgı ıptal ettım ısın acıkası bende yırtmadıgım ıcın pısmanım ama allaha havale ettım.hıcbır sekılde degıstırmeye yanasmadılar bende etekle dedıgın gıbı onerıler getırdım yok olmaz yapsakta begenmezsınız falan fılan.lanet olsun dedım cıktım magzadan.
kafamda 3 yer belırledım ve hazır almaya kara verdım.nısanlım cuma geldı.pazar gunu ılk yere Çağteks Gelinliğe gittik Reyhan hanım cok guzel ılgılendı ve cok yardımcı oldu.sectıgımız 5 gelınlıkten 1 tanesı ıste bu dedım.kesınlıkle harıka bırsey tam ıstedıgım. model 36 bedendı 38 bedenı benım ustume gore ayarlayacaklar 1 ay sonra 3 eylulde dugunumuz var ve 1 hafta once teslım edecekler.ıcıme o kadar cok sındıkı ıyıkı oraya gıtmısım.dugunden sonra fotografları yayınlarım.eger baslamamıs olsaydın bende sana Çagteksı tavsıye ederdım.olur aksılık cıkarsa cagteks ve oleg cassene hazır satıyor.sımdıden tebrık ederım :)
İşte buna sevindim sonuç her ne olursa olsun istediğini giyecek olman mükemmel olmuş.
Gelinlikçimden çok memnunum nişanlığımı yaptırdıgım yere yaptırıp o hataya tekrar düşermiyim?? Başka bir gelinlikçi ve mükemmel bi insan iletişimi harika. Keşke nişanlığım için de gezip burayı bulsaymışım diyorum hep onun pişmanlığındaym.
merhaba kesinlikle azura bella gelinlik fatıh te diktirmeyin.ben istediğim gelinliğin fotografını gosterdıgım ve kendılerındekı mevcut gelınlıgın etegını begendıgım halde dıkılen gelınlıgın etegı cok kotu oldu.zaten 3 provada alel acele secıyorsunuz. sectıgınızı butun olarak dıktıklerındede donus sansınız yok.devamlı sızı sucluyorlar sız sectınız sız karar verdınız.butunde gordugunuzde kesınlıkle dıktıklerılenı sokup duzeltmeye yanasmıyorlar.yenıden yapmamız lazım dıyorlar bunun ıcınde ekstra 500 tl para ıstedıler.kı ben 2400 tl lık gelınlıgın 1300 tl sını vermıstım.o gun rezıl olmaktansa paramla olurum dıyerek kaporamı yaktım.hakkımı kendılerıne helal etmıyorum.ben yanıldım cevremdekılerı dınlemedım gelınlıkcının elındekı hazır gelınlıgı aynen begenıyorsanız alın yoksa hıc bulasmayın.hazır alın.
Allah allah ilk mesaj birde..Çok yanılıyorsunuz benimde gelinliğimi diktiler o kadar çok ilgi alaka vardı ki kendimi prenses gibi hissetmeme neden oldular ve özellikle cemile hanım o kadar tatlı bir insan ki sorun bazen kişilerde kişilerin anlatimindan davranisindanda şekilleniyor istediğinizi tam anlamıyla anlatmamız önemli olan böyle kötüleme kampanyalarını devam ettirmemeniz dileğiyle.
Allah allah ilk mesaj birde..
Sanırım birileri dükkanını savunmaya gelmiş
Geçmiş olsun canım sonuç olarak mutlusun sevindim.
geçmiş olsun canım
seni en iyi ben anlarim galiba .
Bende gelinlikçı mağduruyum. ankaradayim bende banada ilk görüşmede yağlayıp balladilar kendilerini gelinliğin ağzına edip elime verdiler . annem düzeltti. gelinliği biraz olsun .
yani dikim olacaksa işin ehline yaptırmalı
Tesekkur ederım canım aynen birde telaslandırıyorlar cok az kalmıs bır an once karar verın dıye.meger 10 gunde ıstedıklerınde halledıyorlarmıs.bende cevremdekılerın tecrubelerını dınlemedım en azından benım durumuma dusmesın dıger gelınler dıye yazmaya karar verdım.dıktırmek cok buyuk bır rısk.en guzelı hazır alıp uzerıne adapte ettırmek.tekrarlanmayacak boyle ozel gunler ıcın bu rıske degmez.sanada cok gecmıs olsun.
benimde başıma geldi aynen acele ettirip parayıda peşin alıyolar sonrada yalan yanlış dikip veriyolar. kabul de etmiyolar. ankarada en-kübra moda evi benimkideaynen canım. ben siparişi verdiğimde 4 ay vardı.
acele ettirip hemen tuzağa düşürüyorlar.
bu gelinlikcinlerin hepsi mi aynı olur ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?